Στην Σκωτία δεν παίζουν με την καραντίνα και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Όλοι ίσοι στους νόμους και καλά κάνουν. Έτσι λοιπόν η ποδοσφαιρική ομοσπονδία τιμώρησε πολύ σκληρά δύο ποδοσφαιριστές της πρωτοπόρου Ρέιντζερς. Πολύ ξινό βγήκε το παρτάκι για τους Τζόρνταν Τζόουνς και Τζορτζ Έντμουντσον, που αψήφησαν τους κανόνες του λοκ ντάουν και πήγαν σε πάρτι. Αλλά […]

Στην Σκωτία δεν παίζουν με την καραντίνα και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Όλοι ίσοι στους νόμους και καλά κάνουν. Έτσι λοιπόν η ποδοσφαιρική ομοσπονδία τιμώρησε πολύ σκληρά δύο ποδοσφαιριστές της πρωτοπόρου Ρέιντζερς.

Πολύ ξινό βγήκε το παρτάκι για τους Τζόρνταν Τζόουνς και Τζορτζ Έντμουντσον, που αψήφησαν τους κανόνες του λοκ ντάουν και πήγαν σε πάρτι. Αλλά τους επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό τους “βρήκαν” και τους τιμώρησαν με ΕΠΤΑ αγωνιστικές αποκλεισμό και την ομάδα τους να είναι πυρ και μανία εναντίον τους.

Θ α απουσιάσουν από τους αγώνες με  Αμπερντίν, Φόλκερκ, Ρος Κάουντι, Νταντί Γιουνάιτεντ, Μάδεργουελ, Σεντ Τζόνστον και Χιμπέρνιαν, και ο προπονητής της ομάδας Τζέραρντ θα τους υπολογίζει ξανά στον αγώνα στις 30 Δεκεμβρίου με την Σεντ Μίρεν. 

Και δεύτερο παρατράγουδο με τον  Μπολί Μπολινγκολί της Σέλτικ.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στην Ισπανία, όμως στην επιστροφή του, δεν μπήκε σε καραντίνα και έπαιξε κανονικά στον αγώνα με την Κιλμάρνοκ χωρίς η ομάδα του να γνωρίζει τίποτα. Αλλά είχαμε και οκτώ παικτες  της ομάδας που πήγαν σε παμπ μετά το ματς με τη Ρέιντζερς, γεγονός που προκάλεσε την παρέμβαση της πρωθυπουργού, Νίκολα Στέρτζον.

Τώρα εξετάζεται το ενδεχόμενο να σταματήσουν το πρωτάθλημα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ