Τίποτα δεν της πήγαινε καλά στην Ρεάλ για τον αγώνα της με την Οσασούνα, αφού πρώτα ο Ζιντάν τέθηκε εκτός αφού βρίσκεται σε καραντίνα, μετά δεν μπόρεσε να πετάξει το αεροπλάνο στην ώρα του εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων, και στο τέλος 40 υπάλληλοι να καθαρίζουν το χιόνι και τον πάγο από το γήπεδο στην Παμπλόνα. […]

Τίποτα δεν της πήγαινε καλά στην Ρεάλ για τον αγώνα της με την Οσασούνα, αφού πρώτα ο Ζιντάν τέθηκε εκτός αφού βρίσκεται σε καραντίνα, μετά δεν μπόρεσε να πετάξει το αεροπλάνο στην ώρα του εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων, και στο τέλος 40 υπάλληλοι να καθαρίζουν το χιόνι και τον πάγο από το γήπεδο στην Παμπλόνα. Τελικά ο αγώνας έγινε και της βγήκε ξινός αφού κόλλησε στην ισοπαλία και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στην κούρσα τίτλου.

Πρώτα με τον Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος για την αγωνιστική ανάκαμψη της Βασίλισσας τελευταία, αλλά στον αγώνα του Σαββάτου στην έδρα της Οσασούνα δεν θα μπορέσει να είναι μαζί με την ομάδα του, αφού μπήκε σε καραντίνα.
Συναγερμός στην Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς ο Γάλλος προπονητής της «Βασίλισσας» έμαθε πως ένας άνθρωπος από το στενό του οικογενειακό περιβάλλον διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα ο 48χρονος να μπαίνει σε καραντίνα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των δικών του τεστ. Προς το παρόν βρίσκεται σε απομόνωση, περιμένοντας τα αποτελέσματα…

Στο καπάκι το αεροπλάνο

Το μετεωρολογικό φαινόμενο «Φιλομένα» που έχει χτυπήσει την Ισπανία το τελευταίο 2ημερο, οδηγεί σχεδόν σε ολική αναβολή την αγωνιστική της La Liga. Ηδη στη Μαδρίτη δεν θα γίνουν αγώνες, ενώ υπάρχει κίνδυνος να μην γίνει μεταξύ άλλων ούτε το Οσασούνα-Ρεάλ Μαδρίτης. Το αεροπλάνο που θα μετέφερε τους Μερένγκες στην Παμπλόνα για την αναμέτρηση του Σαββάτου, δεν μπορούσε να απογειωθεί μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής, καθώς το χιόνι είχε καλύψει έντονα όλες τις πίστες του αεροδρομίου.

Μετά τα χιόνια και ο πάγος στο γήπεδο

 Περισσότεροι από 40 εργάτες και υπάλληλοι του γηπέδου βρίσκονται στο “El Sadar” και κάνουν τα πάντα να διεξαχθεί η αναμέτρηση. Μάλιστα, έχουν τοποθετηθεί ειδικές λάμπες θερμότητας για να λιώσει ο πάγος, όμως η χιονόπτωση κάνει το έργο τους δυσκολότερο. Και τελικά ο αγώνας έγινε χάρη στην εξαιρετική δουλειά των υπαλλήλων του γηπέδου. 

Οσασούνα – Ρεάλ 0 – 0

Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο η Ρεάλ είχε την υπεροχή, ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο από την γηπεδούχο που στάθηκε έξυπνα και έπαιξε καλά το παιχνίδι με την κόντρα.

Οι «μερένχες» έμειναν στο 0-0 με την προτελευταία Οσασούνα στην Παμπλόνα σε ένα ματς που διεξήχθη κυριολεκτικά την ύστατη ώρα λόγω της έντονης χιονόπτωσης που είχε καλύψει όλο το γήπεδο.

Η Ρεάλ έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να βρει τον στόχο και πλέον η Ατλέτικο έχει την ευκαιρία (όταν δώσει και τα τρία εξ αναβολής παιχνίδια της) να ξεφύγει πάρα πολύ απ’ όλους τους διώκτες της.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ