Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στήριξε τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες, με τους οπαδούς να του την «πέφτουν» στο προπονητικό της ομάδας. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τοποθετήθηκε δημόσια για το θέμα της νέας ευρωπαϊκής λίγκας. Ίσως έπραξε έτσι από ανασφάλεια, για όσα θα έπρεπε να πει. Καθώς η στάση που θα έπρεπε να κρατήσει με την […]

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στήριξε τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες, με τους οπαδούς να του την «πέφτουν» στο προπονητικό της ομάδας.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τοποθετήθηκε δημόσια για το θέμα της νέας ευρωπαϊκής λίγκας. Ίσως έπραξε έτσι από ανασφάλεια, για όσα θα έπρεπε να πει. Καθώς η στάση που θα έπρεπε να κρατήσει με την ιδιοκτήτρια οικογένεια, θα ταυτιζόταν.

Όμως, οι οπαδοί του την είχαν… στημένη. Συγκεκριμένα, στο προπονητικό της ομάδας την Πέμπτη (22/4), βρέθηκε κόσμος με πανό κατά της European Super League. Αυτή ήταν ακόμη μια διαδήλωση κατά της νέας κλειστής λίγκας. Με τον Σόλσκιερ, τον Φλέτσερ, τον Κάρικ και τον Μάτιτς να συνομιλούν με το πλήθος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μάλιστα, ο Νορβηγός προπονητής υπερασπίστηκε τους ιδιοκτήτες της ομάδας, λέγοντας «ο Τζόελ (Γκλέιζερ) αγαπάει το σύλλογο». Με τους οπαδούς να του απαντούν σε έξαλλο ύφος «ο Τζόελ αγαπάει μόνο τα χρήματα που παίρνει από τον σύλλογο. Από σένα δεν χρειαζόμαστε μαθήματα ιστορίας!».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ