Πλέον κάθε απώλεια μετράει στο κυνήγι  της Μίλαν, και ειδικά σε αγώνες που είναι κυκλωμένοι για τρίποντο. Δεν κατάφερε σήμερα η ομάδα του Κόντε να κάνει την 9η συνεχόμενη νίκη της και έσπασε το αήττητο των 11 αγώνων. Σε περίπτωση νίκης της Μίλαν το βράδυ θα μείνει πίσω 4 βαθμούς. Μπαλντέ και Καντρέβα σκότωσαν την […]

Πλέον κάθε απώλεια μετράει στο κυνήγι  της Μίλαν, και ειδικά σε αγώνες που είναι κυκλωμένοι για τρίποντο. Δεν κατάφερε σήμερα η ομάδα του Κόντε να κάνει την 9η συνεχόμενη νίκη της και έσπασε το αήττητο των 11 αγώνων. Σε περίπτωση νίκης της Μίλαν το βράδυ θα μείνει πίσω 4 βαθμούς.

Μπαλντέ και Καντρέβα σκότωσαν την πρώην ομάδα τους Ιντερ

Εικόνα

Σαμπντόρια – Ίντερ 2 – 1

Σε γκέλα υπέπεσε η Ίντερ, η οποία έφυγε ηττημένη (2-1) από την έδρα της Σαμπντόρια και κινδυνεύει να βρεθεί στο -4 από τη συντοπίτισσα Μίλαν.

Οι Nerazzurri, ήταν 10 αγωνιστικές αήττητοι στο Καμπιονάτο, μετρώντας οκτώ νίκες σε αυτό το διάστημα. Ωστόσο, το εξαιρετικό σερί της Ιντερ τερματίστηκε στη Γένοβα. Εκεί όπου δύο πρώην παίκτες της βρήκαν δίχτυα και της στέρησαν μία τεράστια ευκαιρία, χαρίζοντας τη νίκη 2-1 στη Σαμπντόρια. 

Ο Αντόνιο Κόντε είδε τον Αλέξις Σάντσες να εκτελεί το πέναλτι στο 12ο λεπτό, αλλά τον Έμιλ Αουντέρο να αποκρούει την εκτέλεση του Χιλιανού.

Οι μπλουτσερκιάτι άνοιξαν το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του πρώην παίκτη της Ίντερ, Αντόνιο Καντρέβα, στο 23ο λεπτό, ενώ ο Κεϊτά στο 38ο έκανε το 2-0.

Το μόνο που κατάφερε η Ίντερ ήταν να μειώσει στο 65′ με τον Ντε Φράι. Τίποτα περισσότερο, όμως, καθώς το 2-1 ήταν το τελικό σκορ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ