Η Ιταλική Ομοσπονδία σκέφτεται σοβαρά να αποβάλλει τη Γιουβέντους από το πρωτάθλημα της Serie A, αν αποκλειστεί από την UEFA. Κάποιος μπορεί να το μεταφράσει ως απειλή, κι άλλος ως είδηση μεγατόνων! Σύμφωνα με το Sky Italia, η Ομοσπονδία της Ιταλίας περιμένει την UEFA. Κι αυτό διότι, αν η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία τιμωρήσει τη Γιουβέντους, τότε […]

Η Ιταλική Ομοσπονδία σκέφτεται σοβαρά να αποβάλλει τη Γιουβέντους από το πρωτάθλημα της Serie A, αν αποκλειστεί από την UEFA.

Κάποιος μπορεί να το μεταφράσει ως απειλή, κι άλλος ως είδηση μεγατόνων! Σύμφωνα με το Sky Italia, η Ομοσπονδία της Ιταλίας περιμένει την UEFA. Κι αυτό διότι, αν η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία τιμωρήσει τη Γιουβέντους, τότε κάτι παρόμοιο θα γίνει και στην χώρα!

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν διαρρέει πως θέλει διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους.

Παρόλα αυτά, δεν ιδρώνει το… αυτί τους, μιας και απάντησαν με κοινή ανακοίνωση οι τρεις ομάδες. Όμως, αν αποφασιστεί αυτό από πλευράς UEFA, τότε η Ιταλική Ομοσπονδία θα πάρει μια απόφαση-σοκ!

Θα αποφασίσει την αποβολή της Γιουβέντους από τη Serie A.

Σειρά μετά θα έχουν οι δικαστικές αίθουσες…

Σίγουρα, με μια τέτοια εξέλιξη θα παιχτεί «γερό ματς» στις δικαστικές αίθουσες. Τα δικαστήρια αναμένονται να είναι πολιτικά. Πέραν από το CAS. Όμως, υπάρχει περίπτωση, κάθε απόφαση να «παγώσει» έως να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις. Στο πολιτικό δικαστήριο δε θα τελεσιδικήσουν σύντομα.

Μένει να δούμε ποια πλευρά θα κάνει πίσω…  

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας. Να διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ[Κλικ ΕΔΩ]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ