Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αγώνα της με την Φούλαμ πήρε το προβάδισμα έπειτα από ένα γκολ σκέτη τρέλα από τον Καβάνι. Πιο συγκεκριμένα στο 15ο λεπτό του αγώνα ο Ντε Χέα με πολύ καλή αντίληψη έκανε ένα γέμισμα ακριβείας και έβγαλε τον Καβάνι σε πλεονεκτική θέση, μπροστά από την αντίπαλη άμυνα. Γκολ-ΕΠΟΣ από τον Καβάνι […]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αγώνα της με την Φούλαμ πήρε το προβάδισμα έπειτα από ένα γκολ σκέτη τρέλα από τον Καβάνι.

Πιο συγκεκριμένα στο 15ο λεπτό του αγώνα ο Ντε Χέα με πολύ καλή αντίληψη έκανε ένα γέμισμα ακριβείας και έβγαλε τον Καβάνι σε πλεονεκτική θέση, μπροστά από την αντίπαλη άμυνα.

Γκολ-ΕΠΟΣ από τον Καβάνι για το 1-0!

Στην συνέχεια της φάσης ο Ουρουγουανός διεθνής με μια λόμπα σκέτο ποίημα από απόσταση 40 μέτρων έστειλε την μπάλα στα αντίπαλά δίχτυα.

Ο Ντε Χέα με ένα γέμισμα έβγαλε τον Ουρουγουανό επιθετικό στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και εκείνος με μια απίστευτη λόμπα από τα 40 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Απολαύστε το ασύλληπτο γκολ του Έντισον Καβάνι

Ο παλιοί όμως ξέρουν. Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής έχει σκοράρει ουκ ολίγες φορές με εντυπωσιακό τρόπο. Άλλες από μακρινή απόσταση, όπως χθες, και άλλες από κοντά με…στυλ.

Ας θυμηθούμε μερικά από τα καλύτερα τέρματα του “Ματαντόρ“.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ