Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, έκανε επίθεση προς την FIFA και την UEFA, λέγοντας αρκετά πράγματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Ξέσπασε ο Καταλανός τεχνικός κατά της FIFA και της UEFA. Με τον λόγο να είναι τα συνεχόμενα ματς, για τα οποία είναι αναγκασμένες οι ομάδες να δίνουν, δίχως να έχουν ένα κενό μεσοβδόμαδα. Ο […]

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, έκανε επίθεση προς την FIFA και την UEFA, λέγοντας αρκετά πράγματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Ξέσπασε ο Καταλανός τεχνικός κατά της FIFA και της UEFA. Με τον λόγο να είναι τα συνεχόμενα ματς, για τα οποία είναι αναγκασμένες οι ομάδες να δίνουν, δίχως να έχουν ένα κενό μεσοβδόμαδα.

Ο Γκουαρδιόλα μάλιστα λέει πως έχουν «σκοτώσει» τους ποδοσφαιριστές και πως κανείς δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, διότι είναι άνθρωποι κι όχι… μηχανές!

Συγκεκριμένα είπε: «FIFA και UEFA σκότωσαν τους παίκτες. Πάει πολύ. Δεν είχαν ούτε ένα κενό μεσοβδόμαδα απ’ όταν ξεκίνησε η σεζόν, ούτε ένα! Είναι άνθρωποι δεν είναι μηχανές. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μπορεί να αντέξει κάτι τέτοιο. Όχι μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά. Δεν μπορεί να είναι έτοιμος κάθε μέρα.

Ο λόγος που κάνω rotation σε κάθε αγώνα με έξι ή επτά παίκτες, είναι επειδή όλοι παραμένουν σε καλή φυσική κατάσταση και έχουμε μια εξαιρετική ομάδα. Δεν πρόκειται να αφήσω τους ίδιους να παίζουν, μέχρι να μην μπορούν άλλο. Κάποιοι θέλουν να παίζουν κάθε μέρα, αλλά είναι αδύνατον να παίζεις σε όλες τις διοργανώσεις».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ