Η Ισπανική ομάδα αποφάσισε να τιμήσει τα δέκα παλαιότερα μέλη του συλλόγου με μια κίνηση που προκαλεί συγκίνηση. Φέτος, η ποδοσφαιρική σεζόν πραγματοποιήθηκε δίχως την παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα. Φυσικά αυτό συνέβη διότι οι περιορισμοί δεν άφησαν εκτός τον αθλητισμό. Η Σεβίλλη όμως αποφάσισε να κάνει μια αξιέπαινη κίνηση. Συγκεκριμένα, συγκίνησε με την απόφασή […]

Η Ισπανική ομάδα αποφάσισε να τιμήσει τα δέκα παλαιότερα μέλη του συλλόγου με μια κίνηση που προκαλεί συγκίνηση.

Φέτος, η ποδοσφαιρική σεζόν πραγματοποιήθηκε δίχως την παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα. Φυσικά αυτό συνέβη διότι οι περιορισμοί δεν άφησαν εκτός τον αθλητισμό.

Η Σεβίλλη όμως αποφάσισε να κάνει μια αξιέπαινη κίνηση. Συγκεκριμένα, συγκίνησε με την απόφασή της. Οι άνθρωποι της ομάδας επισκέφθηκαν τους 10 παλαιότερους φιλάθλους, κάνοντάς τους ένα συμβολικό δώρο. Μία φανέλα με το νούμερο που αντιστοιχεί στον καθένα, καθώς κι ένα εισιτήριο διαρκείας!

Ο ενθουσιασμός υπήρχε έκδηλος, όπως κι η συγκίνηση! Ένας εξ αυτών είναι κι ο Ραϊμούντο Μπλάνκο, γιος του Στούκα, ενός παλαίμαχου άσου της ομάδας. Ένας άλλος πάλι είναι απόγονος ενός απ’ τους αρχιτέκτονες που σχεδίασαν το γήπεδο της Σεβίλλης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σεβίλλη

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ