Η πόρτα της Ρεάλ έκλεισε , αλλά αυτή της Γαλλίδας πρωταθλήτριας είναι ορθάνοιχτη. Μάλιστα οι τελευταίες δηλώσεις του Ποτσετίνο, αλλά και η κυνική δήλωση του Πέρεθ στον Ράμος δείχνουν την επόμενη κατάληξη του. Σέχιο Ράμος; «Από εδώ και πέρα, ακούω προτάσεις» είπε σύμφωνα με ρεπορτάζ ο Σεβιγιάνος στον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ και τού έδωσε […]

Η πόρτα της Ρεάλ έκλεισε , αλλά αυτή της Γαλλίδας πρωταθλήτριας είναι ορθάνοιχτη. Μάλιστα οι τελευταίες δηλώσεις του Ποτσετίνο, αλλά και η κυνική δήλωση του Πέρεθ στον Ράμος δείχνουν την επόμενη κατάληξη του.

Σέχιο Ράμος; «Από εδώ και πέρα, ακούω προτάσεις» είπε σύμφωνα με ρεπορτάζ ο Σεβιγιάνος στον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ και τού έδωσε και ένα hint ακόμα. «Η Παρί μού είπε ότι θα κάνει ομαδάρα με εμένα και τον Μέσι».

Φλορεντίνο Πέρεθ: ” Να δεχτείς την προσφορά της Παρί”

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αναφέρθηκε στον έμπειρο αμυντικό, τονίζοντας ότι στην Παρί μπορεί να βρει όσα ψάχνει και ουσιαστικά του έκανε… κάλεσμα στο Παρίσι.

«Βλέπουμε τις ευκαιρίες της αγοράς και φέρνουμε εκείνους που μπορούν να βελτιώσουν αυτό που έχουμε. Θα δούμε τους επόμενους μήνες. Εδώ, ο Ράμος θα βρει ένα υπέροχο κλαμπ που ταιριάζει απόλυτη στην εμμονή του να κερδίζει πάντα.

Η Παρί είναι ένα από τα σπουδαιότερα κλαμπ στον κόσμο και αυτό που χρειάζεται ο Ράμος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός.

Ramos will surely end his career in Madrid - Perez | Goal.com

Όλες οι μεγάλες αγάπες κάποτε τελειώνουν, και το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση Ρεάλ και Ράμος. Το τέλος εποχής θα πρέπει να θεωρείτε οριστικό και αναμένουμε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον αρχηγό της Ρεάλ; Πρόταση από Ρεάλ υπάρχει, αλλά δεν είναι αυτή που τον καλύπτει. Προτάσεις και από άλλες ομαδες υπάρχουν, αλλά η Ρεάλ θα έχει τον πρώτο λόγο. Μέχρι πότε όμως; Ο Φλορεντίνο Πέρεθ του δείχνει πια ανοιχτά την πόρτα της εξόδου, αν δεν πέσει στις απαιτήσεις του. Όλες οι μεγάλες αγάπες κάποτε τελειώνουν!

 Από την 1η Ιανουαρίου ο Σέρχιο Ράμος είναι πλέον ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του, χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσει τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σε έξι μήνες ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Μια κατάσταση που δεν θα άφηνε αδιάφορη τη Μάντσεστερ Σίτι και ειδικότερα τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Σύμφωνα με το ESPN, ο μάνατζερ των «πολιτών» είναι θαυμαστής του 34χρονου αμυντικού και θέλει να τον φέρει στην Αγγλία το επόμενο καλοκαίρι, ενώ Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Ο 33χρονος σταρ αγωνίζεται στη «βασίλισσα» από το 2005. Σύμφωνα με τη Diaro, τόσο η Ρεάλ όσο και ο Ράμος, επιθυμούν να συνεχίσουν στο ίδιο μονοπάτι, ωστόσο η χρονική διάρκεια του συμβολαίου έχει βάλει σε κίνδυνο τη συμφωνία των δύο πλευρών. Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ισπανίας θέλει συμβόλαιο τριετές συμβολαιο, και κοντά στα 20 εκ.

Σε τέτοιο νούμερο δύσκολο να γίνει ανανέωση, όταν μάλιστα ο Φλορεντίνο Πέρεθ ψάχνει χρήματα να κλείσει μέρος της μεγάλης ζημιάς της Ρεάλ, από την κατάσταση με τον κορονοιό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ