Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος για την αγωνιστική ανάκαμψη της Βασίλισσας τελευταία, αλλά στον αγώνα του Σαββάτου στην έδρα της Οσασούνα δεν θα μπορέσει να είναι μαζί με την ομάδα του, αφού μπήκε σε καραντίνα. Συναγερμός στην Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς ο Γάλλος προπονητής της «Βασίλισσας» έμαθε πως ένας […]

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος για την αγωνιστική ανάκαμψη της Βασίλισσας τελευταία, αλλά στον αγώνα του Σαββάτου στην έδρα της Οσασούνα δεν θα μπορέσει να είναι μαζί με την ομάδα του, αφού μπήκε σε καραντίνα.

Συναγερμός στην Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς ο Γάλλος προπονητής της «Βασίλισσας» έμαθε πως ένας άνθρωπος από το στενό του οικογενειακό περιβάλλον διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα ο 48χρονος να μπαίνει σε καραντίνα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των δικών του τεστ.

Σύμφωνα με τα τελευταία ισπανικά Μέσα, ο Γάλλος ήταν αρνητικός στο πρώτο τεστ, ωστόσο αυτή τη στιγμή περιμένει τα αποτελέσματα από τα PCR τεστ, για να μάθει εάν όντως είναι αρνητικός. Προς το παρόν βρίσκεται σε απομόνωση, περιμένοντας τα αποτελέσματα…

Να υπενθυμίσουμε πως μεθαύριο (9/1) η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Οσαοσύνα, ενώ στις 14 του μηνός έχει την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την ημιτελική φάση του ισπανικού Super Cup.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ