Όταν έχουμε καταστάσεις με μεγάλη χιονόπτωση σε ποδοσφαιρικό αγώνα, το πρώτο που κάνουν είναι η μπάλα και οι εμφανίσεις να είναι σε έντονα χρώματα για να ξεχωρίσουν. Αλλά υπάρχουν και κάποιες τρέλες εξαιρέσεις. Όπως την Μπασακσεχίρ που μπήκε με τα λευκά της στο χιονισμένο γήπεδο και νόμιζες ότι έπαιζε μόνο μια ομάδα. Ο παρουσιαστές θα […]

Όταν έχουμε καταστάσεις με μεγάλη χιονόπτωση σε ποδοσφαιρικό αγώνα, το πρώτο που κάνουν είναι η μπάλα και οι εμφανίσεις να είναι σε έντονα χρώματα για να ξεχωρίσουν. Αλλά υπάρχουν και κάποιες τρέλες εξαιρέσεις. Όπως την Μπασακσεχίρ που μπήκε με τα λευκά της στο χιονισμένο γήπεδο και νόμιζες ότι έπαιζε μόνο μια ομάδα. Ο παρουσιαστές θα πρέπει να έβγαλε καντήλες με τέτοιο θέαμα.

Το Μπασακσεχίρ – Σίβασπορ δεν ανέδειξε νικητή (1-1) και άφησε τις δύο ομάδες ισόβαθμες στην 10η θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, ίσως να μην έχει δει κανείς καν τα γκολ. Ισως να μην είδε κανείς τους παίκτες της Σίβασπορ σε όλο το ματς. Σε ένα απολύτως χιονισμένο τερέν, αφού επέλεξαν να παίξουν με άσπρη μπάλα, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν με λευκές εμφανίσεις. Το αποτέλεσμα; Το βλέπετε στα πλάνα, όπου εμφανίζονται μόνο οι παίκτες της Μπάσα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για SuperLig

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ