Ο αμυντικός της Γουέστ Μπρομ, Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, κέρδισε στα ίσια στο σπριντ, τον κατά πολλά χρόνια νεότερό του, Τίμο Βέρνερ! Η Γουέστ Μπρομ πέτυχε μια πολύ σπουδαία νίκη, καθώς αναδείχθηκε νικήτρια με 5-2 επί της Τσέλσι. Μάλιστα, αυτή η επικράτηση, πέραν του ότι έγινε εκτός έδρας, ήταν και μια τονωτική «ένεση» στη μάχη για τη […]

Ο αμυντικός της Γουέστ Μπρομ, Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, κέρδισε στα ίσια στο σπριντ, τον κατά πολλά χρόνια νεότερό του, Τίμο Βέρνερ!

Η Γουέστ Μπρομ πέτυχε μια πολύ σπουδαία νίκη, καθώς αναδείχθηκε νικήτρια με 5-2 επί της Τσέλσι. Μάλιστα, αυτή η επικράτηση, πέραν του ότι έγινε εκτός έδρας, ήταν και μια τονωτική «ένεση» στη μάχη για τη σωτηρία.

Όμως, έγινε ένα περιστατικό που σημάδεψε τον αγώνα. Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι και νυν αμυντικός της Γουέστ Μπρομ, Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς έδειξε την κλάση του για ακόμη μια φορά.

Ο ίδιος έκανε μια υπερπροσπάθεια σε ένα σημείο του αγώνα. Συγκεκριμένα, σε μια αντεπίθεση της Τσέλσι, ο αμυντικός κυνήγησε τον Βέρνερ και μάλιστα κατάφερε να τον φτάσει και να τον ανακόψει! Σπουδαία πράγματα από έναν αθλητή 37 ετών! Και με αντίπαλό του, έναν κατά πολύ νεότερο!

Παρόλα αυτά, από την υπερπροσπάθεια αποκόμισε έναν τραυματισμό, ο οποίος τον οδήγησε στην αποχώρηση, στο 37’ του ματς.

Δείτε όμως το τρελό σπριντ του Ιβάνοβιτς:

https://www.youtube.com/watch?v=I7bWiBuhExE

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ