Ρονάλντο: “Ο Ιμπραήμοβιτς ανέκαθεν είπε ότι με θεωρεί είδωλο, αλλά τον θεωρώ μια μοναδική περίπτωση, ένα παράδειγμα που είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Ακόμα κι αν δεν υπέφερα από όλους τους τραυματισμούς που είχα, δεν θα έπαιζα ποτέ μέχρι τα 40 σαν κι αυτόν. ” Ποιος παίκτης αντιπροσωπεύει καλύτερα το ποδόσφαιρο; Το «φαινόμενο αποθέωσε τον […]

Ρονάλντο: “Ο Ιμπραήμοβιτς ανέκαθεν είπε ότι με θεωρεί είδωλο, αλλά τον θεωρώ μια μοναδική περίπτωση, ένα παράδειγμα που είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Ακόμα κι αν δεν υπέφερα από όλους τους τραυματισμούς που είχα, δεν θα έπαιζα ποτέ μέχρι τα 40 σαν κι αυτόν. ” Ποιος παίκτης αντιπροσωπεύει καλύτερα το ποδόσφαιρο;

Το «φαινόμενο αποθέωσε τον επιθετικό της Μίλαν, υπογραμμίζοντας πως είναι μοναδική περίπτωση.

«Μου έχει πει πως με θεωρεί πρότυπο. Εγώ τον θεωρώ μοναδική περίπτωση, ένα παράδειγμα για το καλό ποδόσφαιρο. Εγώ ακόμη και χωρίς όλους τους τραυματισμούς μου, δεν θα έφτανα ποτέ να παίζω στα 40 όπως αυτός.

Ίσως το κάνει ο Κριστιάνο, σίγουρα θα το προσπαθήσει. Εκείνος έχει μάθει να διαχειρίζεται τις δυνάμεις του και να είναι καθοριστικός στα σημεία που πρέπει. Επίσης τον νοιάζουν πολύ τα ρεκόρ, λένε πως γι’ αυτόν είναι εμμονή και η κινητήριος δύναμη», τόνισε ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου.

Dugout on Twitter: "Zlatan Ibrahimović posing infront of his idol Ronaldo ?… "

Τι λέει ο Ζλάταν:

Ο Ρονάλντο, σύμφωνα με παλιότερη μαρτυρία του «Ιμπρα» αποτέλεσε το ίνδαλμά του. «Ηταν αυτός που είδα μικρός και είπα πως θέλω να του μοιάσω», είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξη του.

”Πιστεύω ότι ο Ρονάλντο ήταν όντως φαινόμενο. Ήταν ένας ποδοσφαιριστής που ότι κι αν έκανε, έμενες με ανοιχτό το στόμα. Μπορούσε να κάνει κάτι δύσκολο, να φαίνεται μαγικό, με μεγάλη ευκολία. Τέτοιοι ποδοσφαιριστές δεν υπάρχουν σήμερα. Ο Ρονάλντο δεν υπήρχε. Όταν ήμουν νέος ποδοσφαιριστής, τον παρακολουθούσα και έλεγα στον εαυτό μου,  θέλω να γίνω ακριβώς έτσι, ο ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά. Οταν είχαν την μπάλα στα πόδια, ψιθύριζα το όνομά του, έλεγα ” θα την φροντίσω “. Ηθελα να είμαι ακριβώς έτσι. Κανείς δεν είναι σαν τον Ρονάλντο. Ενας είναι ο Ρονάλντο.”

Ο σούπερ σταρ της Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, παραδέχτηκε δημόσια ότι υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής πάνω απ’ αυτόν. Φυσικά δεν είναι άλλος από τον Ντιέγκο Μαραντόνα, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον πιο δυνατό απ’ όλους! Παράλληλα τόνισε ότι ο Ρονάλντο, το φαινόμενο, είναι το ίνδαλμά του. Και από την ιδανική ενδεκάδα του το βλέπουμε:

«Γκολκίπερ ο Μπουφόν, ο πιο δυνατός. Αριστερός μπακ ο Μάξγουελ, φίλος μου.
Μετά βάζουμε τους κορυφαίους, Νέστα και Καναβάρο για κεντρικούς αμυντικούς. Ο Φάμπιο με πήγε στη Νάπολη με σκούτερ, είναι τρελός, όχι περισσότερο απο μένα. Μάικον δεξιός μπακ.

Μετά Νέντβεντ, νούμερο ένα. Με βοήθησε περισσότερο από όλους να βελτιωθώ, τόσο ψυχολογικά όσο κι αγωνιστικά. Μετά Βιεϊρά και Τσάβι. Μπορώ να βάλω κι άλλους παίκτες, που δεν έχω παίξει μαζί;

Καλύτερα Καφού δεξιός μπακ. Μετά η επίθεση είναι εύκολη. Ζιντάν, Ρονάλντο το φαινόμενο που είναι και ίνδαλμά μου. Και φυσικά τον Μαραντόνα γιατί είναι ο πιο δυνατός όλων.

Ναι, πιο δυνατός ακόμη κι από μένα. Τώρα κάνω τον προπονητή και μια μέρα ίσως γίνω κόουτς».

TVMAX Deportes on Twitter: "LIKE Y RT. El único ídolo de Zlatan Ibrahimovic... "El Fenómeno" Ronaldo Nazario ??. #MundialTVMAX ??… "

Ο επιθετικός της Μίλαν Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, χωρίς ποδόσφαιρο δεν μπορεί, και η Μίλαν είναι η ομάδα που αγαπάει να παίζει την μπάλα  όπως μόνο αυτός γνωρίζει. Συμφώνησε και θα υπογράψει με τους Ροσονέρι μέχρι το καλοκαίρι του 2022, και μετά βλέπουμε. Με τον Βασιλιά ποτέ δεν ξέρεις!.

Ο Ζλάταν όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται και καλύτερος. Και στα 39 είναι ΑΠΑΙΧΤΟΣ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ