Κάποιοι – ο ίδιος, σίγουρα! – πιστεύουν ότι ο Ronaldo είναι κράμα Rolls Royce και Ferrari και… ό,τι άλλο βάλει ο νους από τοπ αυτοκίνητα. Το βέβαιο είναι ότι το να ποζάρει ο 36χρονος δισεκατομμυριούχος ποδοσφαιριστής, δίπλα στην υπέροχη Ρόλς Ρόυς Ghost του, δεν είναι είδηση. (Αν δεν ποζάρει ο CR7 με μπλέ ελεκτρίκ σύνολο […]

Κάποιοι – ο ίδιος, σίγουρα! – πιστεύουν ότι ο Ronaldo είναι κράμα Rolls Royce και Ferrari και… ό,τι άλλο βάλει ο νους από τοπ αυτοκίνητα. Το βέβαιο είναι ότι το να ποζάρει ο 36χρονος δισεκατομμυριούχος ποδοσφαιριστής, δίπλα στην υπέροχη Ρόλς Ρόυς Ghost του, δεν είναι είδηση. (Αν δεν ποζάρει ο CR7 με μπλέ ελεκτρίκ σύνολο πλάι σ’ ένα αυτοκίνητο αξίας -τουλάχιστον- 300.000 ευρώ, ποιος θα ποζάρει);

Η είδηση ίσως βγαίνει από το σχόλιό του στη φωτογραφία που ανέβασε στο ίνστα του -και έχει ήδη πολλά εκατομμύρια likes.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)


“Ημέρα αποφάσεων”, γράφει ο Ρονάλντο και… ψύλλοι στ’ αυτιά των “ροσονέρι” μπήκαν.

Φυσικά, ο CR7 μπορεί να εννοεί ότι πρέπει να αποφασίσει αν θα οδηγήσει σήμερα τη Rolls ή κάποιο από τα άλλα 18 πανάκριβα αυτοκίνητά του (δείτε μια… 11άδα απ’ αυτά εδώ. Περιλαμβάνουν μια Μπουγκάτι, Φεράρι -μπόλικες!- Λαμποργκίνι, Μαζεράτι, Μπέντλεϊ, Άστον Μάρτιν κ.λπ.)

Ημέρα αποφάσεων και για τη Γιουβέντους;

Ίσως όμως -και παρά τις διαβεβαιώσεις του ότι θα ενσωματωθεί, μετά τις διακοπές του, στην ομάδα, στις 25 Ιουλίου- να αφορά και το μέλλον του στη Γιουβέντους.

Στην Ιταλία οι φήμες ότι δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι έντονες και μάλλον βάσιμες. Και, φυσικά, είναι επίσης γνωστό ότι Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ διατηρούν διαρκές ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Αν λοιπόν έχει να κάνει μ’ αυτό η λεζάντα “ημέρα αποφάσεων”, το πράγμα αλλάζει.
Με τη Γιούβε έχει ήδη πάρει δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο κι ένα ιταλικό Σούπερ Καπ. Σε 132 αγώνες με την πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει πετύχει 100 γκολ και πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ στην Ιταλία.

Η εξίσωση είναι περίπλοκη…

Αγωνιστικά, αλλά και από άποψη πρεστίζ και μάρκετινγκ, αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τη Γιουβέντους.
Συγχρόνως όμως, της κοστίζει και πάνω από 31.000.000 ευρώ το χρόνο και οδεύει προς τα 37 του.

Η εξίσωση είναι λίγο περίπλοκη, λοιπόν. Και η λύση της καθόλου ξεκάθαρη -ειδικά εάν πρόκειται να περάσει η σεζόν με “μουρμούρα” στα αποδυτήρια και κακές σχέσεις με τον Αλέγκρι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ