Ο Μαουρίτσιο Σάρι αναμένεται να είναι ο «εκλεκτός» για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της Ιταλικής ομάδας. Ο Πάουλο Φονσέκα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τη Ρόμα, με την ομάδα να ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Το συμβόλαιο του νυν προπονητή ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο. Παρόλα αυτά, υπάρχει μια λεπτομέρεια. Συγκεκριμένα, υπάρχει μια ρήτρα, η οποία […]

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αναμένεται να είναι ο «εκλεκτός» για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της Ιταλικής ομάδας.

Ο Πάουλο Φονσέκα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τη Ρόμα, με την ομάδα να ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Το συμβόλαιο του νυν προπονητή ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο.

Παρόλα αυτά, υπάρχει μια λεπτομέρεια. Συγκεκριμένα, υπάρχει μια ρήτρα, η οποία θα παρατείνει την παρουσία του στη Ρώμη, εάν κατακτήσει την έξοδο στο Champions League. Όμως, δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση, καθώς η Ρόμα βρίσκεται επτά βαθμούς από την τέταρτη θέση στη Serie A, που την έχει η Αταλάντα.

Έχουν «δώσει τα χέρια» προφορικά, μένει το επίσημο «ναι»!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι μένει χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και είπε το «αντίο» με τη Γιουβέντους.

Ο 62χρονος Ιταλός προπονητής έχει ήδη κάνει συζητήσεις με τη διοίκηση της Ρόμα για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Ενώ, την επόμενη βδομάδα είναι κανονισμένο ραντεβού, μεταξύ του ατζέντη του προπονητή και της διοίκησης της Ρόμα.

Προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει ήδη. Παρόλα αυτά, η Ρόμα έχει και plan b, σε περίπτωση που «χαλάσει» του Σάρι, με το όνομα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο να βρίσκεται στην κορυφή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ