Όσοι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης περίμεναν αυτό το καλοκαίρι να δουν οικονομικές μεταγραφικές υπερβάσεις από την ομάδα τους ατύχησαν. Η σφικτή πολιτική του Φλορεντίνο Πέρεθ διατηρείται, με τους Μαδριλένους να βγαίνουν συγκρατημένοι στις αγορές. Με τον Κάρλο Αντσελότι στο τιμόνι της ομάδας, η «Βασίλισσα» θα παρουσιαστεί με γνώριμα πρόσωπα και ελάχιστες νέες πινελιές. https://www.youtube.com/watch?v=riIfG3GzOcU Οι […]

Όσοι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης περίμεναν αυτό το καλοκαίρι να δουν οικονομικές μεταγραφικές υπερβάσεις από την ομάδα τους ατύχησαν. Η σφικτή πολιτική του Φλορεντίνο Πέρεθ διατηρείται, με τους Μαδριλένους να βγαίνουν συγκρατημένοι στις αγορές. Με τον Κάρλο Αντσελότι στο τιμόνι της ομάδας, η «Βασίλισσα» θα παρουσιαστεί με γνώριμα πρόσωπα και ελάχιστες νέες πινελιές.

https://www.youtube.com/watch?v=riIfG3GzOcU

Οι μεγάλες αλλαγές αναμένονται στην άμυνα μετά τη φυγή του Σέρχιο Ράμος και τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Ράφαελ Βαράν. Από εκεί και πέρα η Ρεάλ απλά θα καλύψει ορισμένα κενά με έξυπνες κινήσεις. Μια από αυτές ίσως να είναι και η μετακίνηση του Ντόνι φαν Ντε Μπέεκ. Ο Ολλανδός χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τη Daily Mail βρίσκεται στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελε ο Κάρλο Αντσελότι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ