Ο Σέρχιο Ράμος αποχωρεί οριστικά από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με τους Ισπανούς να το ανακοινώνουν επίσημα και να διοργανώνουν την Πέμπτη (17/6) αποχαιρετιστήρια συνέντευξη του 35χρονου στόπερ. Ο 35χρονος διεθνής στόπερ αυτά τα χρόνια κατέκτησε τα πάντα με την ομάδα του, όχι μία αλλά δύο και τρεις φορές καθώς συνολικά στην καριέρα του κατέκτησε 4 […]

Ο Σέρχιο Ράμος αποχωρεί οριστικά από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με τους Ισπανούς να το ανακοινώνουν επίσημα και να διοργανώνουν την Πέμπτη (17/6) αποχαιρετιστήρια συνέντευξη του 35χρονου στόπερ.

Ο 35χρονος διεθνής στόπερ αυτά τα χρόνια κατέκτησε τα πάντα με την ομάδα του, όχι μία αλλά δύο και τρεις φορές καθώς συνολικά στην καριέρα του κατέκτησε 4 Champions League, 5 πρωταθλήματα Ισπανίας, 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων και δύο Κύπελλα Ισπανίας.

Σε αυτές τις 16 σεζόν είχε συνολικά 671 συμμετοχές και 101 γκολ.

Η Ρεάλ έκανε γνωστό και επίσημα την Τετάρτη (16/6) το βράδυ πως την Πέμπτη (17/6) θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου όπου οι Ισπανοί θα αποχαιρετήσουν τον εμβληματικό αρχηγό τους με τον πρόεδρο της ομάδας Φλορεντίνο Πέρεθ να βρίσκεται σε αυτή. Πριν την έναρξη της ο Ράμος θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου για να δώσει συνέντευξη Τύπου.

O επόμενος προορισμός του, άγνωστος…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ