Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Τσέλσι πραγματοποίησε δύο προτάσεις για τον Ρομέλου Λουκάκου. Ωστόσο, αμφότερες απορρίφθηκαν και η Τσέλσι αναμένεται να επιστρέψει με τρίτη πρόταση. Στόχος των «μπλε» είναι να τον πείσουν να επιστρέψει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» 7 χρόνια μετά τον οριστική του αποχώρηση από το σύλλογο. Σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, μία πρόταση συμπεριλάμβανε […]

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Τσέλσι πραγματοποίησε δύο προτάσεις για τον Ρομέλου Λουκάκου. Ωστόσο, αμφότερες απορρίφθηκαν και η Τσέλσι αναμένεται να επιστρέψει με τρίτη πρόταση. Στόχος των «μπλε» είναι να τον πείσουν να επιστρέψει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» 7 χρόνια μετά τον οριστική του αποχώρηση από το σύλλογο.

Σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, μία πρόταση συμπεριλάμβανε 100 εκατ. ευρώ + την παραχώρηση του Μάρκος Αλόνσο. Ωστόσο, ούτε αυτό δεν ήταν ικανό να δελεάσει την Ίντερ να πουλήσει τον παίκτη. Ο Ρομάνο, μάλιστα, τονίζει ότι οι νερατζούρι χαρακτηρίζουν «ανέγγιχτο» τον Βέλγο φορ.

Θεωρείται, πάντως, ότι μία πρόταση της τάξεως των 116 εκατομμυρίων ευρώ μπορεί να κάμψει την αντίσταση της Ίντερ.

Σε κάθε περίπτωση η προσπάθεια απόκτησης του Λουκάκου μόνο εύκολη δε θα είναι για την Τσέλσι. Ο παίκτης, έχει δηλώσει πολλάκις στο πρόσφατο παρελθόν πόσο χαρούμενος είναι στο σύλλογο. Παράλληλα, η Ίντερ έχει ήδη χάσει 2 ενδεκαδάτους παίκτες στο πρόσωπο των Ασράφ Χακίμι και Άσλεϊ Γιανγκ και δε θέλει να αποδυναμωθεί και άλλο.

Ας σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Λουκάκου με την Ίντερ λήγει το Ιούνιο του 2024.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ