Και τον Κιέραν Τρίπιερ και τον Ραφαέλ Βαράν ετοιμάζεται να αποκτήσει η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, γράφουν σήμερα πολλά αγγλικά ΜΜΕ. Ο δεξιός μπακ της Ατλέτικο και ο στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελούν κεντρικά στοιχεία στον σχεδιασμό του Σόλσκιερ για τη νέα σεζόν. Ο Τρίπιερ έκανε εκπληκτική σεζόν και πήρε τίτλο με την Ατλέτικο, αλλά επιθυμεί την επιστροφή […]

Και τον Κιέραν Τρίπιερ και τον Ραφαέλ Βαράν ετοιμάζεται να αποκτήσει η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, γράφουν σήμερα πολλά αγγλικά ΜΜΕ. Ο δεξιός μπακ της Ατλέτικο και ο στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελούν κεντρικά στοιχεία στον σχεδιασμό του Σόλσκιερ για τη νέα σεζόν.

Ο Τρίπιερ έκανε εκπληκτική σεζόν και πήρε τίτλο με την Ατλέτικο, αλλά επιθυμεί την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη. Εάν τελικά αποκτηθεί αναμένεται να κοστίσει γύρω στα 19.000.000 ευρώ,

Ο Ραφαέλ Βαράν, πάλι, μετά από μια δεκαετία στην Ισπανία θέλει κι εκείνος μια αλλαγή στην καριέρα του. Αποτελεί στόχο της Γιουνάιτεντ για πολύ καιρό τώρα, παρά το υψηλό κόστος μιας πιθανής μεταγραφής του. Ο Βαράν θα κοστίσει γύρω στα 55.000.000 ευρώ, αλλά ο Σόλσκιερ θεωρεί ότι η εμπειρία του, του “λύνει τα χέρια” στην αμυντική γραμμή.

Η καλή επίθεση ξεκινά από την καλή άμυνα

Ο Νορβηγός θέλει να δώσει πιο επιθετικό στιλ στην εφετινή Μάνστεστερ. Αλλά ξέρει καλά ότι κάθε καλή επίθεση πρέπει να στηρίζεται σε μια σταθερή άμυνα. Και ο 28χρονος Γάλλος διεθνής σίγουρα μπορεί να προσφέρει κάτι τέτοιο.

Απ’ την άλλη, ο Σόλσκιερ ποντάρει, ως προς τον Τρίπιερ και για μπροστά: ο 30χρονος μπακ σιγουρα διαθέτει καλύτερα επιθετικά χαρακτηριστικά από τον Μπισάκα. Και επιπλέον, ο Μπισάκα έφτασε στην περασμένη σεζόν τα 54 παιχνίδια! Με τέτοια καταπόνηση ο κίνδυνος τραυματισμού ή ντεφορμαρίσματος είναι πάντοτε υπαρκτός.

Ο Σόλσκιερ θα αισθάνεται πολύ πιο άνετα αν υπάρχει αξιόπιστος αντικαταστάτης του. Ο Τρίπιερ είναι τέτοιος και, συγχρόνως μπορεί να προσφέρει και σε πιο “ευέλικτα” αμυντικά συστήματα, εάν δοκιμαστούν διαφορετικοί σχηματισμοί στο γήπεδο, ανάλογα με τις ανάγκες.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι η επόμενη βδομάδα θα είναι εβδομάδα “διπλού χτυπήματος” για τους “Κόκκινους Διαβόλους”. Αν αυτές οι δύο μεταγραφές ολοκληρωθούν, η αμυντική γραμμή της Γιουνάϊτεντ σίγουρα θωρακίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ