Και, όταν λέμε… ψάρωσε κυριολεκτικά ο Τσιμίκας, το εννοούμε. Διότι εδώ δε μιλάμε για κάνα μαριδάκι. Μιλάμε για πολλά κιλά ψάρι. Δύο για την ακρίβεια. Να το εξηγήσουμε και αναλυτικά. Χθες, Κυριακή, ο Κώστας είχε ρεπό. Αποφάσισε, λοιπόν, μαζί με τους συμπαίκτες του, τον Άντριαν και τον Μάριο Γκρούγιτς να πάνε για ψάρεμα σε λίμνη […]

Και, όταν λέμε… ψάρωσε κυριολεκτικά ο Τσιμίκας, το εννοούμε. Διότι εδώ δε μιλάμε για κάνα μαριδάκι. Μιλάμε για πολλά κιλά ψάρι. Δύο για την ακρίβεια. Να το εξηγήσουμε και αναλυτικά. Χθες, Κυριακή, ο Κώστας είχε ρεπό.

Αποφάσισε, λοιπόν, μαζί με τους συμπαίκτες του, τον Άντριαν και τον Μάριο Γκρούγιτς να πάνε για ψάρεμα σε λίμνη της Αυστρίας, όπου προετοιμάζεται η Λίβερπουλ.

Και… η τύχη στάθηκε με το μέρος τους. Το πρώτο ψάρι που ανέβασαν ήταν ήδη μεγάλο: περί τα 20 κιλά.

Το δεύτερο όμως ήταν… ψαρούκλα με τα όλα της. Κάποιοι λένε για 60 κιλά -αλλά, ξέρετε τώρα: ψαράδες και κυνηγοί έχουν την τάση να… υπερβάλουν λιγάκι.

Προς τιμήν τους, οι τρεις παίκτες δεν κράτησαν την ψαριά τους. Αφού ποζάρισαν για φωτογραφίες και για το πιο κάτω βίντεο, ξαναέριξαν τα ψάρια στη λίμνη. Να συνεχίσουν αυτά τη ζωή τους κι εκείνοι την προετοιμασία τους…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ