Ξεκίνησε με νικη 3-0 επί της Μπρεστ η εποχή Ποκετίνο στην πρωταθλήτρια Γαλλίας. Σε ένα παλιό παιδί του συλλόγου έδωσαν τα κλειδιά της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός πρώην τεχνικός της Τότεναμ είχε περάσει ως παίκτης από την πόλη του φωτός. Για την 19η αγωνιστική της Ligue 1 έκανε την πρωτη του νίκη επί της […]

Ξεκίνησε με νικη 3-0 επί της Μπρεστ η εποχή Ποκετίνο στην πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Σε ένα παλιό παιδί του συλλόγου έδωσαν τα κλειδιά της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός πρώην τεχνικός της Τότεναμ είχε περάσει ως παίκτης από την πόλη του φωτός. Για την 19η αγωνιστική της Ligue 1 έκανε την πρωτη του νίκη επί της Μπρεστ. Στο -1 από την κορυφή στο τέλος του πρώτου γύρου, αφού η Λυών πήρε τον βαθμό στο φινάλε, γκέλα για Μαρσέιγ.

Παρί – Μπρεστ 3 – 0

Το στραβό ντεμπούτο και η ισοπαλία κόντρα στη Σεντ-Ετιέν σκίασαν τις πρώτες ημέρες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στην Παρί Σεν Ζερμέν. 

PSG-Brest (3-0) : Paris vainqueur mais pas si souverain - Le Parisien

Οι Παριζιάνοι είχαν όντως εύκολο βράδυ, αν και χρειάστηκαν να περιμένουν μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο για να πάρουν αέρα δύο τερμάτων κι εν τέλει πανηγύρισαν την πρώτη νίκη στην εποχή του «Ποτς». Όχι, όμως και τη διατήρηση του άτυπου τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα, αφού αυτός ανήκει, πλέον στη Λυών.

Ο Μόισε Κεν έχει εξελιχθεί σε συνήθη ύποπτο τη φετινή σεζόν για την Παρί και πέτυχε ακόμη ένα γκολ (9 σε 13 ματς), ανοίγοντας το σκορ από το 16’. Ό,τι δεν έγινε στη συνέχεια για να «κλειδώσει» από νωρίς η νίκη, το πέτυχαν σε ένα δίλεπτο Ικάρντι και Σαράμπια στο 81’ και το 83’ κι έτσι γράφτηκε το τελικό 3-0, που ολοκλήρωσε θετικά το πρώτο μισό της σεζόν για τους Παριζιάνους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ