Το καλοκαίρι ο Ουσμάν αποφάσισε ότι θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα και να δουλέψει για την ενδεκάδα. Ο Κούμαν του έδωσε ευκαιρίες και τελικά άρχισε να βγάζει πράγματα, και να αλλάζει την αρνητική του εικόνα. Σε τέτοιο σημείο που η Μπαρτσελόνα να θέλει την ανανέωση του συμβολαίου του. Στην φετινή σεζόν ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα […]

Το καλοκαίρι ο Ουσμάν αποφάσισε ότι θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα και να δουλέψει για την ενδεκάδα. Ο Κούμαν του έδωσε ευκαιρίες και τελικά άρχισε να βγάζει πράγματα, και να αλλάζει την αρνητική του εικόνα. Σε τέτοιο σημείο που η Μπαρτσελόνα να θέλει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Στην φετινή σεζόν ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έχει παίξει σε 10 αγώνες, έχοντας πετύχει 3 γκολ και έχει δώσει και μια ασίστ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το καλοκαίρι είχε πλησιάσει τον Ντεμπελέ, αλλά ο ποδοσφαιριστής είχε αρνηθεί την μετακόμιση του στο Ολντ Τράφορντ και τώρα η ομάδα του Σόλσκιερ φέρεται να είναι έτοιμε για μια νέα πρόταση. Δύσκολο να φύγει ο Οσμάν από την Βαρκελώνη και από την στιγμή που και η Μπαρτσελόνα θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο θα έχουμε ευτυχή κατάληξη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις, με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή να τελειώνει το 2022. 

Το μέλλον του Οσμάν μπορει να είναι λαμπρό, αρκεί να μην έχει τόσους πολλούς τραυματισμούς, να είναι κεφάτος στις προπονήσεις και λιγότερα στα ηλεκτρονικά παιχνίδια που εκεί είναι αστέρι! 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ