Η Ρόμα έχει σε περίοπτη θέση, ως αντικαταστάτη του Πάουλο Φονσέκα, τον Μαουρίτσιο Σάρι, με τον οποίο έχει έρθει σε προφορική συμφωνία! Σίγουρα το ερχόμενο καλοκαίρι θα φέρει ριζικές αλλαγές για την ομάδα της Ρόμα. Ο Πάουλο Φονσέκα, νυν προπονητής της ομάδας, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, ειδικά αν δεν τερματίσει σε θέση που δίνει εισιτήριο […]

Η Ρόμα έχει σε περίοπτη θέση, ως αντικαταστάτη του Πάουλο Φονσέκα, τον Μαουρίτσιο Σάρι, με τον οποίο έχει έρθει σε προφορική συμφωνία!

Σίγουρα το ερχόμενο καλοκαίρι θα φέρει ριζικές αλλαγές για την ομάδα της Ρόμα. Ο Πάουλο Φονσέκα, νυν προπονητής της ομάδας, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, ειδικά αν δεν τερματίσει σε θέση που δίνει εισιτήριο Champions League.

Είναι ένας ειδικός όρος, μια ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Πορτογάλου προπονητή, το οποίο όμως λήγει τον Ιούνιο. Η Ρόμα βρίσκεται 5 βαθμούς μακριά από την Αταλάντα που βρίσκεται στην 4η θέση!

Σε αυτήν την περίπτωση, πρώτο όνομα για αντικαταστάτης του Φονσέκα, είναι εκείνο του Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο 62χρονος Ιταλός τεχνικός παραμένει… άνεργος, καθώς από την αποχώρησή του απ’ τη Γιουβέντους δεν έχει βρει ομάδα. Από το περασμένο καλοκαίρι δηλαδή.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει κάνει ορισμένες συζητήσεις, τα έχει «βρει» προφορικά με τη Ρόμα, όπως επίσης και κάποια πρώτα… σχέδια για μεταγραφές το καλοκαίρι.

Επιπλέον, για τη Ρόμα υπάρχει και plan b, αν χαλάσει του Φονσέκα, με το όνομα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Επίσημα όμως, θα αναμένουν τα αποτελέσματα της ομάδας, καθώς τη στιγμή αυτή, βρίσκεται και εντός του στόχου της Ευρώπης (αγωνίζεται με τον Άγιαξ)!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ