Ο Ντιέγκο Μαραντόνα παραμένει στο νοσοκομείο γφια παρακολούθηση έπειτα από χειρουργική επέμβαση για τη θεραπεία ενός θρόμβου αίματος στον εγκέφαλο που ήταν επιτυχής. Η κόρη του έστειλε στον Ντιεγκίτο το δικό της μήνυμα στο μεγάλο θρύλο! «Ο οργανισμός του Ντιέγκο τα πήγε πολύ καλά στην εγχείρηση. Τώρα πρέπει να τον παρακολουθήσουμε, αλλά είναι όλα ελεγχόμενα. Είναι […]

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα παραμένει στο νοσοκομείο γφια παρακολούθηση έπειτα από χειρουργική επέμβαση για τη θεραπεία ενός θρόμβου αίματος στον εγκέφαλο που ήταν επιτυχής. Η κόρη του έστειλε στον Ντιεγκίτο το δικό της μήνυμα στο μεγάλο θρύλο!

«Ο οργανισμός του Ντιέγκο τα πήγε πολύ καλά στην εγχείρηση. Τώρα πρέπει να τον παρακολουθήσουμε, αλλά είναι όλα ελεγχόμενα. Είναι μια επέμβαση ρουτίνας, δεν είναι περίπλοκη, αλλά δεν παύει να είναι μια εγχείρηση στο κεφάλι», είπε ο γιατρός του Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε.

Από την άλλη πλευρά ο εκπρόσωπος του Αργεντίνου άσσου δήλωσε:  «Το χειρουργείο πήρε εξαιρετικά. Όλα πήγαν βάσει του προγράμματος. Ο Ντιέγκο είναι καλά στην υγεία του και ξεκουράζεται στο δωμάτιό του».

Θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο υπό παρακολούθηση για μερικές εβδομάδες ακόμα, και η κόρη του (Giannina Maradona) του έστειλε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για να του δείξει ότι παραμένει στο πλευρό του, και πρέπει να συνεχίσει να είναι δυνατός ώστε να ξεπεράσει και αυτήν την δοκιμασία.

«Μην είσαι μόνος στη βροχή, σε παρακαλώ μην τα παρατάς. Πρέπει να είσαι δυνατός σε τέτοιες στιγμές, να αντιμετωπίζεις την απογοήτευση, να παραμένεις ανοιχτός και θα είμαι μαζί σου. Όταν θες κάποιον να σε αγαπά, να σου προσφέρει την καρφιά του και να είναι δίπλα σου όταν τον χρειάζεσαι περισσότερο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ