Η ομάδα του Κοντε είχε συνεχίσει την επέλαση της για το σκουντέτο, και η Μίλαν ήταν με την πλάτη στον τοίχο και σε οχι και τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση. Αλλά μίλησε το μεγάλο πάθος για την νίκη και η ψυχή των ποδοσφαιριστών της. Μεγάλη νίκη στην αιώνια πόλη επί της Ρόμα με 2-1 και η […]

Η ομάδα του Κοντε είχε συνεχίσει την επέλαση της για το σκουντέτο, και η Μίλαν ήταν με την πλάτη στον τοίχο και σε οχι και τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση. Αλλά μίλησε το μεγάλο πάθος για την νίκη και η ψυχή των ποδοσφαιριστών της. Μεγάλη νίκη στην αιώνια πόλη επί της Ρόμα με 2-1 και η κούρσα για τον τίτλο συνεχίζεται.

Από την άλλη η Ρόμα για μια ακόμα φορά η αδυναμία που βγάζει με τους μεγάλους αντιπάλους της, συνεχίστηκε, και αν το καλοκαίρι απομακρυνθεί ο Φονσέκα από τον ιδιοκτήτη της ομάδας Φρέντκιν, αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος λόγος.

Ρόμα – Μίλαν 1 – 2

Οι Rossoneri είχαν χάσει δύο σερί αγώνες στην Serie A [Σπέτσια, Ιντερ] και είχαν δει ακόμα και τη θέση τους στην 4άδα να απειλείται, όμως πήραν στο Olimpico τεράστια νίκη, η οποία αποδείχθηκε Πύρρειος καθώς με τραυματισμό αποχώρησαν Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Χακάν Τσαλχάνογλου, Αντε Ρέμπιτς. Στο +8 πήγαν οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι από τους Giallorossi, που για ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι φέτος απέτυχαν να πάρουν τρεις βαθμούς και έπεσαν εκτός 4άδας.

Η πίεση και η ανωτερότητα της Μίλαν μετατράπηκε σε ουσία στο 43’ όταν ο Φάσιο πάτησε καθαρά πάνω στη γραμμή της περιοχής τον Καλάμπρια και αφού πήγε στο VAR, ο Γκουίντα έδειξε τη βούλα. Από τα 11 βήματα ο Κεσί πέτυχε το 7ο γκολ του με πέναλτι στο φετινό πρωτάθλημα στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια με 0-1.

Ο Βερετού ισοφάρισε για την Ρόμα. Στιγμές μετά, τραυματίας για την Μίλαν αποχώρησε ο Ζλάταν, όμως στο 58’ με εκπληκτική ενέργεια και ‘άρρωστο’ σουτ χαμηλά στη γωνία ο Ρέμπιτς έδωσε ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ο σκόρερ λίγο αργότερα αποχώρησε και αυτός με τραυματισμό, όμως οι συμπαίκτες του κατάφεραν να διαχειριστούν το 1-2 και να το κρατήσουν μέχρι το φινάλε.

https://twitter.com/sidan91ss/status/1366145232199315456

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ