Είναι γνωστό σε όλους ότι ποδοσφαιριστές που δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής είναι πάντα στο παράπονο, και ο καθένας το εκφράζει διαφορετικά στον προπονητή του. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ρεάλ με την περίπτωση του Ισκό να είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η Σεβίλλη όπως η “AS” αποκάλυψε θα είναι η επόμενη ομάδα του Ισκο, και τον πιο […]

Είναι γνωστό σε όλους ότι ποδοσφαιριστές που δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής είναι πάντα στο παράπονο, και ο καθένας το εκφράζει διαφορετικά στον προπονητή του. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ρεάλ με την περίπτωση του Ισκό να είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Η Σεβίλλη όπως η “AS” αποκάλυψε θα είναι η επόμενη ομάδα του Ισκο, και τον πιο σημαντικό ρόλο για την απόφαση του ποδοσφαιριστή της Ρεάλ, έπαιξε η παρουσία του Τζουλιέν Λοπετέγκι στον πάγκο των Ανδαλουσιάνων, αφού θα ξαναβρεί έναν προπονητή, με τον οποίον έχει δουλέψει άριστα μαζί του στο παρελθόν, αλλά και ότι θα παραμείνει στην Ισπάνία.

Ο Φρανθίσκο Ρομάν Αλαρκόν Σουάρεθ, περισσότερο γνωστός ως Ίσκο σίγουρα περνάει τις χειρότερες του μέρες στη Ρεάλ Μαδρίτη, με τον Ζιντάν να μην τον υπολογίζει στα βασικά πλάνα του. Την φετινή χρονιά έχει 10 συμμετοχές με μηδέν απολογισμό σε γκολ και ασίστ. Το μέλλον σίγουρα δεν βρίσκεται στην Ρεάλ κάτι που το έχει καταλάβει, και είναι σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Άλλωστε και η Ρεάλ θέλει τον Ιανουάριο να τον πουλήσει, αφού με τα πεσμένα έσοδα και της μεγάλες ζημιές του κλαμπ, χρειάζονται έσοδα.

Μεγάλο το ενδιαφέρον από Σεβίλλη, Μίλαν, Γιουβέντους, Έβερτον μπήκε στο παιχνίδι και η Άρσεναλ και ο Ιανουάριος θα είναι καυτός για τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ.

Οι αρχικές αξιώσεις της «Βασίλισσας» ήταν περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ, αλλά με ένα ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να τον αποδεσμεύσουν.

Πριν λίγο καιρό είχαμε τα παράπονο του Ισκο

Ο Ζιντάν που ξέρει πολύ καλά τι λέγεται στα αποδυτήρια και μεταξύ των ποδοσφαιριστών και έκανε ορισμένες δηλώσεις για τον Ίσκο:

«Ο Ίσκο είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς και το έχει πει αρκετές φορές. Η αλήθεια είναι όμως πως δεν αγωνίζεται αρκετά. Δεν του δίνω την ευκαιρία για να δείξει τι μπορεί να προσφέρει στον σύλλογο. Δεν νιώθω ωραία για αυτό και θυμάμαι πάντα τις καλές στιγμές που έχω ζήσει με αυτούς. Πρέπει να δουλέψει σκληρά για να πάρει και νέα ευκαιρία»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ