Το όνομα του Κιλιάν Μπαπέ είναι καυτό στο μεταγραφικό παζάρι για πολλές ομάδες, αλλά η Ρεάλ ήταν το πρώτο όνομα, και αουτσάιντερ η Λίβερπουλ που ΄περιμένει στην γωνία και ανάλογα με τις εξελίξεις να δράσει. Αλλά και η Παρί που είναι στην καλύτερη οικονομική κατάσταση από τις υπόλοιπες ομάδες έχει ανεβάσει πλέον τις μετοχές να […]

Το όνομα του Κιλιάν Μπαπέ είναι καυτό στο μεταγραφικό παζάρι για πολλές ομάδες, αλλά η Ρεάλ ήταν το πρώτο όνομα, και αουτσάιντερ η Λίβερπουλ που ΄περιμένει στην γωνία και ανάλογα με τις εξελίξεις να δράσει. Αλλά και η Παρί που είναι στην καλύτερη οικονομική κατάσταση από τις υπόλοιπες ομάδες έχει ανεβάσει πλέον τις μετοχές να τον κρατήσει για πολλα χρόνια.

Το συμβόλαιο του με την Παρί λήγει το καλοκαίρι του 2022 και η διοίκηση της πρωταθλήτριας Γαλλίας του έδωσε δύο επιλογές. Μένεις και σε κάνουμε “Βασιλιά” ή φεύγεις το καλοκαίρι με 160 εκ. σύμφωνα με το δημοσίευμα του«ABC Deportes». 

Σε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα Marca παραχώρησε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαούρσιο Ποτσετίνο. Ο Αργεντίνος τεχνικός αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα, αλλά όπως είναι λογικό ξεχώρισαν οι απαντήσεις του για τα μεταγραφικά θέματα.

Pochettino debutó con PSG y ya le puso los pies sobre la tierra a Mbappé |  Bolavip

Φυσικά ρωτήθηκε για τον Κίλιαν Εμπαπέ, όσο και για τις φήμες που ακούγονται για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ποτσετίνο ανέφερε ότι βλέπει τον 22χρονο Γάλλο στους Παριζιάνους για πολλά χρόνια.

“Υπάρχουν πολλές φήμες, αλλά τον βλέπω στην Παρί για πολλά χρόνια. Μπορούμε να τον υπολογίζουμε όσο βρίσκεται εδώ. Είναι αλήθεια ότι πρέπει να πάρουμε απόφαση, αλλά τον βλέπουμε χαρούμενο και αφοσιωμένο στο πρότζεκτ” σχολίασε συγκεκριμένα.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στον Σέρχιο Ράμος υποστηρίζοντας ότι ο Ισπανός αμυντικός θα συναντήσει μία ομάδα με τη θέληση να νικάει: “Μετά από έναν μήνα βρίσκω παίκτες με εξαιρετικά ηγετικά στοιχεία. Η Παρί ψάχνει παίκτες που μπορούν να βελτιώσουν ό,τι έχουμε. Θα δούμε τους επόμενους μήνες. Εδώ ο Ράμος θα βρει ένα υπέροχο κλαμπ με την επιθυμία να κερδίζει. Η Παρί ανήκει στις σπουδαίες ομάδες του πλανήτη”.

Όσον αφορά στον Λιονέλ Μέσι, απάντησε διπλωματικά: “Ό,τι και να πω θα παρεξηγηθεί και αγαπάω ό,τι διαθέτουμε. Εξαιρετικοί παίκτες ταιριάζουν σε κάθε πρωτάθλημα και σε κάθε ομάδα”.

Τέλος, τόνισε ότι στόχος της Παρί είναι η κατάκτηση του Champions League: “Το να κερδίσουμε ένα Champions League είναι η επιθυμία μας τα τελευταία 50 χρόνια. Όταν ήμουν και εγώ παίκτης, υπήρχε εμμονή επίσης. Αυτός είναι ο στόχος, θέλουμε να το κερδίσουμε. Γι’ αυτό πρέπει να χτίσουμε μία δομή που να βελτιώνει το άθλημα. Από τότε που έχασα τον τελικό με την Τότεναμ, θέλω να βρεθώ ξανά στον τελικό”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ