Ποιο αστέρι του EURO φεύγει από τη Μπάρτσα για την Premier League; Μα, φυσικά, ο Μάρτιν Μπρέθγουέιτ. Στα 30 του, ο Δανός επιθετικός δεν έχει καταφέρει να καταξιωθεί στη Βαρκελώνη. Ούτε αγωνιστικά (με 8 γκολ σε συνολικά 53 εμφανίσεις), ούτε, κυρίως, στο απαιτητικό κοινό της ομάδας. Το ταλέντο του δεν αμφισβητείται. Γι’ αυτό άλλωστε αποκτήθηκε […]

Ποιο αστέρι του EURO φεύγει από τη Μπάρτσα για την Premier League; Μα, φυσικά, ο Μάρτιν Μπρέθγουέιτ. Στα 30 του, ο Δανός επιθετικός δεν έχει καταφέρει να καταξιωθεί στη Βαρκελώνη. Ούτε αγωνιστικά (με 8 γκολ σε συνολικά 53 εμφανίσεις), ούτε, κυρίως, στο απαιτητικό κοινό της ομάδας.

Το ταλέντο του δεν αμφισβητείται. Γι’ αυτό άλλωστε αποκτήθηκε πέρυσι το Φεβρουάριο με 18.000.000 από τη Λεγκανές. Στόχος ήταν να καλύψει τη θέση του Ντεμπελέ, που είχε μόλις υποστεί ρήξη δικεφάλου και θα έλειπε για μήνες. Η Μπάρτσα του έκανε συμβόλαιο 4,5 ετών με ρήτρα-μαμούθ 300.000.000. Έδειξε να πιστεύει σ’ εκείνον και να επενδύει επάνω του. Στην πορεία, όμως, τα πράγματα άλλαξαν.

Λόγω των οικονομικών προβλημάτων, η Μπάρτσα δε θα είχε πρόβλημα να τον δώσει. Το πρόβλημα ήταν ότι, επειδή έπαιζε λίγο, ο ίδιος δεν είχε να δείξει πολλά στους πιθανούς ενδιαφερόμενους. Ειδικά με τέροια ρήτρα. Το… έλυσε στο EURO, μόνος του.

Στο EURO ανέβασε τις μετοχές του

Η Δανία έκανε μια πολύ καλή πορεία στη διοργάνωση, έφτασε στον ημιτελικό και ο Μπρέθγουεϊτ ανέβασε πολύ τις μετοχές του με τη φανέλα της. Ξεκίνησε βασικός σε όλα τα ματς της Δανίας στο EURO και σκόραρε κατά της Ουαλλίας.

Εκτός από καλή φυσική κατάστση και τεχνική έδειξε εργατικότητα και ιδιαίτερη ομαδικότητα. Πρωταγωνίστησε. Κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο.

Πλώρη για τη Μπράιτον -σφήνα Γουέστ Χαμ;

Η Mundo Deportivo γράφει ότι η Μπράιτον είναι έτοιμη να προσφέρει 13.000.000 για την απόκτησή του. Κι ενώ σε άλλες εποχές η Μπαρτσελόνα θα… γελούσε, τα οικονομικά της ομάδας δεν είναι για γέλια. Μάλλον για δάκρυα.

Καθόλου δεν αποκλείεται, λοιπόν, να πει το “ναι” κι ένα…τραγούδι από πάνω.

Όσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, είναι λογικό ότι θα ήθελε να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της καταλανικής ομάδας. Αλλά εάν πρόκειται να μην παίξει, πάλι, γιατί να πει όχι στην Premier League;

Εμπειρία από τα αγγλικά γήπεδα, έχει. (Πέρασε μιαμιση σεζόν στη Μίντλεσμπρο το 2017-2019 -για ένα εξάμηνο είχε δοθεί δανεικός στη Μπορντό). Κα επιθυμία να αγωνιστεί επίσης έχει. Άρα, η αναχώρηση του από τη Βαρκελώνη μοιάζει εξαιρετικά πιθανή… Άλλωστε, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ενδιαφέρον για τον παίκτη δείχνει και η Γουέστ Χαμ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ