Μια μεγάλη “τράμπα” σκέφτεται η Μπάρτσα με τη Γιούβε. Είναι γνωστό ότι οι Καταλανοί προσπαθούν να απαλλαγούν από το παχυλό συμβόλαιο του Αντουάν Γκριεζμάν. Η ανταλλαγή του Γάλλου διεθνή στράικερ με τον Σαούλ Νίγκεθ, της Ατλέτικο, ναυάγησε. Εκεί στο Τορίνο, όμως, υπάρχει ένας παίκτης που αγωνιστικά ταιριάζει “γάντι” στους “μπλαουγκράνα”. Και, επιπλέον, το συμβόλαιό του […]

Μια μεγάλη “τράμπα” σκέφτεται η Μπάρτσα με τη Γιούβε. Είναι γνωστό ότι οι Καταλανοί προσπαθούν να απαλλαγούν από το παχυλό συμβόλαιο του Αντουάν Γκριεζμάν. Η ανταλλαγή του Γάλλου διεθνή στράικερ με τον Σαούλ Νίγκεθ, της Ατλέτικο, ναυάγησε.

Εκεί στο Τορίνο, όμως, υπάρχει ένας παίκτης που αγωνιστικά ταιριάζει “γάντι” στους “μπλαουγκράνα”. Και, επιπλέον, το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου. Το όνομά του είναι, φυσικά, Πάουλο Ντιμπάλα και τις τελευταίες ώρες… παίζει γερή μπάλατο θέμα.

Με 35 γκολ σε συνολικά 99 συμμετοχές του με τη Μπάρτσα, ο 30χρονος Γκριεζμάν είναι, αναμφίβολα, ένας παίκτης-κλειδί για την ομάδα. Δε σκοράρει απλώς. Παίζει πρακτικώς παντού στην επίθεση και, το κυριότερο, είναι παίκτης “ομάδας”. Υπό άλλες συνθήκες -και με δεδομένα τα 120.000.000 που ξόδεψε για να τον αποκτήσει, η Μπαρτσελόνα δε θα συζητούσε καν να τον αποχωριστεί.

Τώρα όμως, η οικονομική κατάσταση του συλλόγου, επιβάλλει και θυσίες. Και γι’ αυτό οι φήμες πληθαίνουν ότι η ομάδα της Καταλονίας βλέπει τη λύση στο όνομα του Ντιμπάλα. Η γαλλική “Εκίπ” αναφέρει ότι οι Ισπανοί σκοπεύουν άμεσα να προτείνουν στη Γιουβέντους την ανταλλαγή του Γκριεζμάν με τον Αργεντινό γκολτζή.

Ο “tuttocampista” Πάουλο, που κάνει τα πάντα

Ωστόσο, αν οι Ιταλοί θα δεχθούν τέτοια “τράμπα” θα έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Ντιμπάλα λήγει του χρόνου. Κατά τα λοιπά, δεν έχουν λόγο να τον χάσουν από το ρόστερ τους.

Ο 27χρονος διεθνής έχει 100 γκολ σε συνολικά 254 εμφανίσεις με τη “Βέκια Σινιόρα” και, γενικά, αποτελεί πολυεργαλείο. Παίζει όλες τις θέσεις μπροστά, αλλά εν ανάγκη αγωνίζεται και στο κέντρο ή όπου αλλού του ζητηθεί. Ο Αλέγκρι τον αποκαλεί “tuttocampista”, -ό,τι οι άγγλοι ονομάζουν παίκτη box-to-box, από περιοχή σε περιοχή- και τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Ίσως, λοιπόν, στα χαρτιά, η ανταλλαγή να φαίνεται καλή. Κυρίως όμως για τη Μπάρτσα. Η Γιούβε, απ’ την πλευρά της θα το σκεφτεί σοβαρά.

Ο Γκριεζμάν δεν είναι, φυσικά, κάποιος τυχαίος ποδοσφαιριστής, επίσης. Και σκόρερ είναι και πολλές βοήθειες στο γήπεδο δίνει. Είναι επίσης “παίκτης του προπονητή” και οι εμπειρίες του είναι πολλές και μεγάλες. Είναι όμως και τρία χρόνια μεγαλύτερος του Ντιμπάλα που, επιπλέον, έχει αποτελέσει σημείο αναφοράς της Γιούβε για έξι χρόνια.

Πρόκειται για μια ανταλλαγή που αν γίνει, σίγουρα θα συζητηθεί. Θα συζητηθεί όμως πολύ και το… αν θα γίνει. Γι’ αυτό να είστε βέβαιοι…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ