Η φυγή του  Παντέλι σήμαινε ότι οι Νερατζούρι θα έπρεπε να πάρουν έναν τερματοφύλακα. Κάποιον που θα ήταν καθαρά αναπληρωματικός. Αλλά θα μπορούσε να σταθεί και σαν βασικός, όποτε χρειαστεί. Έστω και υπό ειδικές συνθήκες. Αυτόν τον τερματοφύλακα τον βρήκαν στην Κροτόνε. Το όνομά του Αλεξ Κόρντατς. Ο οποίος, πλέον, ανήκει στην Ιντερ. Οι Νερατζούρι […]

Η φυγή του  Παντέλι σήμαινε ότι οι Νερατζούρι θα έπρεπε να πάρουν έναν τερματοφύλακα. Κάποιον που θα ήταν καθαρά αναπληρωματικός. Αλλά θα μπορούσε να σταθεί και σαν βασικός, όποτε χρειαστεί. Έστω και υπό ειδικές συνθήκες.

Αυτόν τον τερματοφύλακα τον βρήκαν στην Κροτόνε. Το όνομά του Αλεξ Κόρντατς. Ο οποίος, πλέον, ανήκει στην Ιντερ.

Οι Νερατζούρι ανακοίνωσαν την απόκτησή του, με τον 38χρονο τερματοφύλακα να υπογράφει συμβόλαιο ενός χρόνου.

Όλα καλά μέχρι εδώ.

Τι γίνεται όμως με τις απολαβές του;

Κανένα πρόβλημα. Δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα. Ο Κόρντατς θα πάρει 150.000 ευρώ, οπότε ουσιαστικά δεν υπάρχει επιβάρυνση για το κλαμπ.

Ο ίδιος, βέβαια, θα υπέγραφε και για λιγότερα, αν του το ζητούσε η Ιντερ. Πρόκειται, άλλωστε, για την ομάδα που αγαπάει από μικρό παιδί και στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Αυτό κρατήστε το όμως. Έχει σημασία.

Οι Νερατζούρι κατέληξαν στον Κόρντατς για τη θέση του αναπληρωματικού τερματοφύλακα, όχι επειδή είναι φθηνός, ούτε για την ιδιαίτερη ποιότητα του.

Αλλά επειδή προέρχεται από τις ακαδημίες τους. Πράγμα που σημαίνει ότι δίνει σημαντική λύση στη λίστα με τους παίκτες που θα δηλωθούν στο Champions League.

Κάθε ομάδα πρέπει να έχει έναν συγκεκριμένο αριθμό παικτών από τις ακαδημίες της και ο Κόρντατς θα μπει σε αυτή τη λίστα.

Λυμένα όλα λοιπόν!

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ