Ένας οπαδός του μπέιζμπολ παραλίγο να ρίξει το μωρό που είχε στην αγκαλιά του, καθώς έπιασε το μπαλάκι στην εξέδρα, ενώ ταυτόχρονα κρατούσε και ένα ποτήρι με μπίρα. Ο ριψοκίνδυνος μπαμπάς και οπαδός της ομάδας των Arizona Diamondbacks έπιασε το μπαλάκι που ήρθε προς την πλευρά του. Και κάπου εκεί άρχισαν τα δύσκολα, καθώς στο […]

Ένας οπαδός του μπέιζμπολ παραλίγο να ρίξει το μωρό που είχε στην αγκαλιά του, καθώς έπιασε το μπαλάκι στην εξέδρα, ενώ ταυτόχρονα κρατούσε και ένα ποτήρι με μπίρα.

Ο ριψοκίνδυνος μπαμπάς και οπαδός της ομάδας των Arizona Diamondbacks έπιασε το μπαλάκι που ήρθε προς την πλευρά του. Και κάπου εκεί άρχισαν τα δύσκολα, καθώς στο αριστερό είχε κρατούσε και ένα μωρό. Πιθανόν το παιδί του.

Το μωρό άρχισε να γλιστράει. Το έπιασε στον αέρα, ενώ με κάποιο τρόπο κατάφερε να κρατήσει και την μπίρα. Που είχε στο δεξί του χέρι, με τους άλλους θεατές να τον κοιτούν σοκαρισμένοι.

Οι Diamondbacks για την ιστορία ηττήθηκαν από τους San Francisco Giants με 6-5 κι έχουν το χειρότερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα με 23-63 νίκες/ήττες.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ