Η Μίλαν του Ζλάταν καθάρισε εύκολα την Κροτόνε και ξανακάθισε στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν αντέχει σε κριτική ο αγώνας και αυτό που μας μένει είναι ότι ο επιθετικός της και φυσικός αρχηγός της  Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, έγινε πεντακοσάρης, (για την ακρίβεια 501 με τα δύο γκολ που πέτυχε) με το γκολ  που πέτυχε εναντίον της […]

Η Μίλαν του Ζλάταν καθάρισε εύκολα την Κροτόνε και ξανακάθισε στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν αντέχει σε κριτική ο αγώνας και αυτό που μας μένει είναι ότι ο επιθετικός της και φυσικός αρχηγός της  Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, έγινε πεντακοσάρης, (για την ακρίβεια 501 με τα δύο γκολ που πέτυχε) με το γκολ  που πέτυχε εναντίον της Κροτόνε.

Ο Ζλάταν τα έχει 500! Έφτασε τα πεντακόσια γκολ ο “Βασιλιάς”! 

Ο Σουηδός άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό για τους «ροσονέρι», με τους οποίους έχει σκοράρει 82 φορές. Τα περισσότερα γκολ τα έχει με την Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία είχε βρει δίχτυα σε 156 περιπτώσεις. Για να φτάσει σε αυτό το νούμερο ο «Ίμπρα», χρειάστηκε 825 ματς

https://twitter.com/J5Vsci/status/1358423916134477825

Μίλαν – Κροτόνε 4 – 0

Ο πολύπειρος Σουηδός φορ σκόραρε δις, ξεπερνώντας τα 500 τέρματα (σσ. 501 συνολικά) στην καριέρα του, και άνοιξε τον δρόμο της νίκης για την ομάδα του, που «πάτησε» με το εμφατικό 4-0 την ουραγό Κροτονέ! Κάπως έτσι, η Μίλαν επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από… δύο ημέρες και τη νίκη της Ίντερ επί της Φιορεντίνα.

Ο Ζλάταν άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση 30 λεπτών, φτάνοντας τα 500 γκολ στην καριέρα του.

Εικόνα

Η Μίλαν πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια και όταν επέστρεψε από αυτά ήταν αποφασισμένη να κλειδώσει τη νίκη και το έκανε. Οι στο 61′, αφού ο Κορντάτς έκανε μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Λεάο, αλλά στο 64′, όταν ο Ερναντέζ μπήκε από αριστερά και γύρισε για τον Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος έκανε εύκολα το 2-0.

Τα πάντα, πλέον, είχαν κριθεί και από εκεί και πέρα ο Ρέμπιτς -σε συνεργασία με τον Τσαλχάνογλου- ανέλαβε να ανεβάσει το σκορ: 3-0 στο 69′ με κεφαλιά του Κροάτη μετά το κόρνερ του Τούρκου, 4-0 στο 70′ με σουτ του Κροάτη από κοντά μετά το γύρισμα του Τούρκου από δεξιά!

Και κάπως έτσι, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι πήγε στους 49 βαθμούς, στο +2 από την Ιντερ και στο +7 από τη Γιουβέντους (ένα ματς λιγότερο).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ