Ο Ουσμάν Ντεμπελε απο κει που ήταν σίγουρα φευγάτος τελικά κερδίζει το στοίχημα της παραμονής. Αλλά ο ιδιότροπος χαρακτήρας του δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης. Τελευταίο του περίεργο περιστατικό ήταν όταν σαν να μην συμβαίνει τίποτα και μπροστά σε κόσμο πέρασε με κόκκινο ενώ οδηγούσε. Και γιατί παρακαλώ; Για να αποφύγει τους θαυμαστές του που τον […]

Ο Ουσμάν Ντεμπελε απο κει που ήταν σίγουρα φευγάτος τελικά κερδίζει το στοίχημα της παραμονής. Αλλά ο ιδιότροπος χαρακτήρας του δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης. Τελευταίο του περίεργο περιστατικό ήταν όταν σαν να μην συμβαίνει τίποτα και μπροστά σε κόσμο πέρασε με κόκκινο ενώ οδηγούσε. Και γιατί παρακαλώ; Για να αποφύγει τους θαυμαστές του που τον εντόπισαν στο αυτοκίνητου. Τρία παιδάκια. 

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, φαίνεται πως ήταν πολύ βιαστικός δεν είχε χρόνο για τους χιλιάδες θαυμαστές του (3) και για να τους αποφύγει πε΄ρασε σαν κύριος το κόκκινο και μην τον είδατε τον Ντεμπελε τον καραμπουζουκλί. Και όλοι οι μικροί θαυμαστές του τράβηξαν το βίντεο και άντε τώρα  να εξηγήσεις στην τροχαία γιατί έγινε αυτό. 

Το καλοκαίρι ο Ουσμάν αποφάσισε ότι θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα και να δουλέψει για την ενδεκάδα. Ο Κούμαν του έδωσε ευκαιρίες και τελικά άρχισε να βγάζει πράγματα, και να αλλάζει την αρνητική του εικόνα. Σε τέτοιο σημείο που η Μπαρτσελόνα να θέλει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Το μέλλον του Οσμάν μπορει να είναι λαμπρό, αρκεί να μην έχει τόσους πολλούς τραυματισμούς, να είναι κεφάτος στις προπονήσεις και λιγότερα στα ηλεκτρονικά παιχνίδια που εκεί είναι αστέρι και να έχει το κεφάλι χαμηλά. Αν και το κόβουμε δύσκολο….

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ