Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα, Πέδρι, έκανε την αποκάλυψη σε συνέντευξή του, πως στο παρελθόν είχε «κοπεί» από ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης. Σίγουρα, κατά τη φετινή σεζόν ξεχωρίζει για την Μπαρτσελόνα. Θυμίζει έντονα τον πάλαι ποτέ θρύλο της Ισπανικής ομάδας, Αντρές Ινιέστα, με το παιχνίδι που κάνει να τον ανακηρύσσει σε πρωταγωνιστή αρκετές φορές. Ο λόγος […]

Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα, Πέδρι, έκανε την αποκάλυψη σε συνέντευξή του, πως στο παρελθόν είχε «κοπεί» από ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σίγουρα, κατά τη φετινή σεζόν ξεχωρίζει για την Μπαρτσελόνα. Θυμίζει έντονα τον πάλαι ποτέ θρύλο της Ισπανικής ομάδας, Αντρές Ινιέστα, με το παιχνίδι που κάνει να τον ανακηρύσσει σε πρωταγωνιστή αρκετές φορές.

Ο λόγος για τον Πέδρι, ο οποίος απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Ολλανδού τεχνικού των «Μπλαουγκράνα», Ρόναλντ Κούμαν.

Ο νεαρός παίκτης άρπαξε τις ευκαιρίες από τα μαλλιά, δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο του. Είναι αρκετά εργατικός και προσηλωμένος στο στόχο. Χάρη στον τρόπο παιχνιδιού και τη δουλειά που ρίχνει στις προπονήσεις, έχει απογειωθεί, τόσο στο χορτάρι, όσο και στο… χρηματιστήριο.

Όμως, ο ίδιος, μέσα από μία συνέντευξή του, αποκάλυψε πως η καριέρα του θα μπορούσε να πάρει άλλη τροπή. Και έχει άμεση σχέση η «μισητή» εχθρός της Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, είπε πως δοκιμάστηκε στο παρελθόν από τα τμήματα υποδομών της Ρεάλ, όμως οι υπεύθυνοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τα όσα είδαν από εκείνον.

Παρόλα αυτά, ο Πέδρι δεν το έβαλε κάτω, αλλά δούλεψε σκληρά. Εκτός αυτού… το ψιλοχάρηκε κιόλας, καθώς δεν ήθελε να αγωνιστεί για τους Μαδριλένους! Στις εν λόγω δηλώσεις που έκανε, ευχαρίστησε και τον άνθρωπο που μεσολάβησε για να «κοπεί» από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τέλος, έκανε και ειδική μνεία για τον Ρόναλντ Κούμαν, για τον οποίο είπε τα καλύτερα λόγια!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ