Σύμφωνα με ρεπόρτερ από τη Βραζιλία, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του Μέσι, υποστηρίζει πως υπάρχει τρελή πρόταση από την Παρί. Μιλάμε για μια είδηση-βόμβα, καθώς ένας δημοσιογράφος που ανήκει στο περιβάλλον του Μέσι, αναφέρθηκε σε ένα θέμα που τον αφορά! Σύμφωνα με τον Μαρτσέλο Μπέχλερ, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει καταθέσει μια τρομερή […]

Σύμφωνα με ρεπόρτερ από τη Βραζιλία, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του Μέσι, υποστηρίζει πως υπάρχει τρελή πρόταση από την Παρί.

Μιλάμε για μια είδηση-βόμβα, καθώς ένας δημοσιογράφος που ανήκει στο περιβάλλον του Μέσι, αναφέρθηκε σε ένα θέμα που τον αφορά!

Σύμφωνα με τον Μαρτσέλο Μπέχλερ, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει καταθέσει μια τρομερή πρόταση που δύσκολα θα αρνηθεί ο Αργεντινός. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε ένα συμβόλαιο χρονικής διάρκειας 2+1 ετών.

Η πρόταση αυτή είναι εκπληκτική και σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο αθλητικής πρόκλησης. Καθώς οι Γάλλοι θέλουν να προσθέσουν τον «μάγο» από την Αργεντινή, δίπλα στους Εμπαπέ-Νεϊμάρ! Έτσι, θα σαρώσουν κάθε τίτλο…

Βέβαια, ακόμη οικονομικές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές. Ούτε επίσης η αντίδραση του Αργεντινού. Ο οποίος κρατά σιγή ιχθύος, όσο συνεχίζει την προσπάθεια με την Μπαρτσελόνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ