Ο Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του BBC ότι ο Άντι Ρόμπερτσον θα χάσει τα πρώτα ματς της Λίβερπουλ στην Premier League. Κι όλα δείχνουν ότι ο Κώστας Τσιμίκας θα τον αντικαταστήσει στο αρχικό σχήμα των Ρεντς. O Άντι Ρόμπερτσον υποβλήθηκε σε εξετάσεις και φόρεσε προστατευτικό νάρθηκα . Διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα χρειαστεί επέμβαση. Παρά […]

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του BBC ότι ο Άντι Ρόμπερτσον θα χάσει τα πρώτα ματς της Λίβερπουλ στην Premier League. Κι όλα δείχνουν ότι ο Κώστας Τσιμίκας θα τον αντικαταστήσει στο αρχικό σχήμα των Ρεντς.

O Άντι Ρόμπερτσον υποβλήθηκε σε εξετάσεις και φόρεσε προστατευτικό νάρθηκα . Διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα χρειαστεί επέμβαση. Παρά τη ζημιά στο σύνδεσμο – ωστόσο θα χάσει τα πρώτα ματς της Premier League.

Αυτό θεωρείται δεδομένο σύμφωνα με το BBC.νώ ήρθε και η επιβεβαίωση από τον Γιούργκεν Κλοπ λίγο μετά τη λήξη της φιλικής νίκης (3-1) επί της Οσασούνα. «Θα μπορούσε να είναι χειρότερο, αλλά δεν θα λείψει πολύ. Θα είναι πίσω πριν ή μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες», υποστήριξε ο Γερμανός.

Όλα δείχνουν ότι ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος είχε ασίστ στο γκολ του Ρομπέρτο Φιρμίνο στο ματς με την ισπανική ομάδα, ετοιμάζεται να τον αντικαταστήσει στο αρχικό σχήμα των Ρεντς.

Αυτή θα είναι η μεγάλη ευκαιρία του Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή. Ο οποίος στην δεύτερη του χρονιά στο Νησί ετοιμάεται για πολλές εμφανίσεις και ευκαιρίες με την Λίβερπουλ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ