Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από κοντά μας, και μαζί του κλαίει το ποδόσφαιρο σε ολο τον κόσμο. Από Αργεντινή μέχρι Νάπολι αλλά και σε όλον τον κόσμο επώνυμοι και ανώνυμοι εκφράζουν την θλίψης τους. Πρώην συμπαίκτες, αντίπαλοι, προπονητές, παίκτες εν ενεργεία που τον θαύμασαν.  Σύμφωνα με την Clarin, ο Ντιέγο αντιμετώπισε πολύ σοβαρό καρδιοαναπνευστικό πρόβλημα […]

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από κοντά μας, και μαζί του κλαίει το ποδόσφαιρο σε ολο τον κόσμο. Από Αργεντινή μέχρι Νάπολι αλλά και σε όλον τον κόσμο επώνυμοι και ανώνυμοι εκφράζουν την θλίψης τους. Πρώην συμπαίκτες, αντίπαλοι, προπονητές, παίκτες εν ενεργεία που τον θαύμασαν. 

Σύμφωνα με την Clarin, ο Ντιέγο αντιμετώπισε πολύ σοβαρό καρδιοαναπνευστικό πρόβλημα τις τελευταίες ώρες και παρότι ασθενοφόρα έσπευσαν στο σπίτι του, τελικά συνέβη το μοιραίο έπειτα από ανακοπή. Ο 60χρονος πριν μερικές εβδομάδες είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον εγκέφαλο και η κατάσταση του φαινόταν όλο και καλύτερη. Οι γιατροί που έφτασαν στο σπίτι του δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Ωστόσο ο «Θεός» δεν τα κατάφερε, έδωσε σκληρά μάχη, αλλά απεβίωσε.

Λιονέλ Μέσι

«Είναι μια πολύ θλιβερή μέρα για όλους τους Αργεντινούς και το ποδόσφαιρο γενικότερα. Έφυγε, αλλά θα είναι για πάντα εδώ, γιατί ο Ντιέγκο είναι αιώνιος. Κρατάω όλες τις υπέροχες στιγμές που έζησα μαζί του και στέλνω τα συλλυπητήριά μου σε όλη την οικογένειά του και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη»

Κριστιάνο Ρονάντο

Συγκινητικό το «αντίο» του Κριστιάνο Ρονάλντο στον έναν και μοναδικό Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, λίγες στιγμές μετά τα νέα για τον θάνατο του Αργεντινού.

«Σήμερα λέω αντίο σε έναν φίλο και ο κόσμος αντίο σε μια αιώνια ιδιοφυΐα. Ένας από τους καλύτερους που υπήρξαν ποτέ. Ένας ασύγκριτος μάγος. Φεύγει πολύ νωρίς, αλλά αφήνει μια κληρονομιά χωρίς όρια και ένα κενό που δεν θα γεμίσει ποτέ.

Ξεκουράσου ειρηνικά, παιχταρά. Δεν θα ξεχαστείς ποτέ».

Νάπολι 

«Όλοι περιμένουν τα λόγια μας. Αλλά ποιες λέξεις μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για τον πόνο που βιώνουμε; Τώρα είναι η ώρα για δάκρυα. Αργότερα θα έρθει η ώρα για λόγια»

«Είχα το προνόμιο να τον συναντήσω. Πολύ λυπηρά νέα», έγραψε ο Χάρι Κέιν.

«Σήμερα ο κόσμος του αθλητισμού γενικά και του ποδοσφαίρου ειδικότερα έχει ένα κενό. Μας άφησε ο Maradona ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία. Αυτό που έκανε στο ποδόσφαιρο παραμένει. Τα ειλικρινά μου και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του, στον κόσμο του ποδοσφαίρου και σε όλη την Αργεντινή», έγραψε ο Ναδάλ.

«Ευχαριστούμε για όλα Ντιέγκο», έγραψε η Μπαρτσελόνα.

«Συμμετέχουμε στον κόσμο του ποδοσφαίρου για να πούμε αντίο σε έναν απόλυτα σπουδαίο. Rip Diego Maradona», το μήνυμα της Μαν. Σίτι.

«Αιώνια ευχαριστώ. Αιώνιος Ντιέγκο», το μήνυμα της Μπόκα Τζούνιορς.

«Ένας από τους σπουδαιότερους που έπαιξαν ποδόσφαιρο. Έμπνευση για όλο τον κόσμο. Μια τεράστια απώλεια για την οικογένεια του ποδοσφαίρου», το μήνυμα της Άρσεναλ.

«Πολύ λυπηρή ημέρα για το ποδόσφαιρο. Έφυγε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Rip σε αυτή την ιδιοφυΐα του αθλήματος», έγραψε ο Ίκερ Κασίγιας.

«Έφυγε ο θεός του ποδοσφαίρου. Ευχαριστούμε για όλα», έγραψε ο Πίρλο.

«Το είδωλό μου έφυγε. RIP Diego Armando Maradona, η πρώτη μου ποδοσφαιρική φανέλα, ο άνθρωπος πίσω από την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο. Gracias El Pibe», έγραψε ο Ντρογκμπά.

«Rip σε ένα θρύλο», το μήνυμα του Γιουσέιν Μπολτ.

«RIP θρύλε. Ένα αληθινό ποδοσφαιρικό είδωλο», έγραψε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

«Ο φίλος μου έχει φύγει. Maradona, ο θρύλος! Ο Αργεντινός που κατέκτησε τον κόσμο με την μπάλα στα πόδια του, αλλά και για τη χαρά και τη μοναδική του προσωπικότητα. Έχω ήδη πει πολλές φορές, ότι από τους παίκτες που είδα στο γήπεδο, ήταν ο καλύτερος», έγραψε ο Ρομάριο.

«Λυπήθηκα βαθιά όταν άκουσα για το θάνατο του Diego Maradona. Μια θλιβερή θλιβερή μέρα για τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο καλύτερος παίκτης που είδα και έπαιξα ποτέ εναντίον του. RIP Ντιέγκο», έγραψε ο Πέτερ Σμάιχελ.

«Σήμερα μας άφησε ένας θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη», το μήνυμα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Είμαι πολύ λυπημένος! Ευχαριστούμε, Ντιέγκο, για τις τόσες όμορφες στιγμές. Στέλνω μια αγκαλιά σε όλη την οικογένειά του και όσους τον αγαπούσαν βαθιά», έγραψε ο Αργεντινός θρύλος του μπάσκετ, Μάνου Τζινόμπιλι.

«Αντίο Ντιέγκο, μάγε της μπάλας», έγραψε ο θρύλος του Moto GP, Βαλεντίνο Ρόσι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ