Αυτή η Μπάγερν δεν έχει αντίπαλο στην Γερμανία και όχι μόνο το απέδειξε μέσα στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ αλλά και στην άλλη διεκδικήτρια στην Μπάι Αρένα. Τι και εάν προηγήθηκε η Λεβερκούζεν, η αρμάδα του Φλικ συνέχισε την προέλαση της για την κατάκτηση μιας ακόμα Μπουντεσλίγκα, γιατί απλά εχει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της Ευρώπης. Ο […]

Αυτή η Μπάγερν δεν έχει αντίπαλο στην Γερμανία και όχι μόνο το απέδειξε μέσα στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ αλλά και στην άλλη διεκδικήτρια στην Μπάι Αρένα. Τι και εάν προηγήθηκε η Λεβερκούζεν, η αρμάδα του Φλικ συνέχισε την προέλαση της για την κατάκτηση μιας ακόμα Μπουντεσλίγκα, γιατί απλά εχει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της Ευρώπης.

Ο Πολωνός στράικε πέτυχε το  γκολ νίκης για την αναμέτρηση και έδωσε ένα τεράστιο τρίποντο στην πρωταθλήτρια η οποία πλέον πέρασε πρώτη με 30 βαθμούς με +2 από την δεύτερη ομάδα.

Ιστορικό αρνητικό ρεκόρ για τους Βαυαρούς, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ σε έβδομο σερί ματς πρωταθλήματος.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "0 Barmenia SSE armenia"

Οι «ασπιρίνες» ήταν καλύτερες στην αρχή και πήραν το προβάδισμα στο 14’ όταν από εκτέλεση κόρνερ και γέμισμα του Αμίρι από τα δεξιά, ο… ξεχασμένος Σικ εξαπέλυσε ένα φοβερό σουτ με το αριστερό, σκοράροντας για δεύτερη σερί εβδομάδα και πετυχαίνοντας το 1-0!

Οι «ασπιρίνες» συνέχισαν να πιέζουν και πέτυχαν δεύτερο γκολ στο 28′ ξανά με τον Σικ, ωστόσο το VAR έδειξε πως ο Τσέχος επιθετικός ήταν εκτεθειμένος ακυρώνοντας το τέρμα.

Με τον Λεβαντόβσκι να σκοράρει με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μίλερ από δεξιά και ασυνεννοησία των Χραντέτσκι-Τα, για το 1-1 στο 43ο λεπτό, φτάνοντας παράλληλα τα 16 τέρματα φέτος σε 12 εμφανίσεις στη Bundesliga!

Bundesliga: Lewandowski double sends Bayern Munich back to the top | Sports| German football and major international sports news | DW | 19.12.2020

Ο Ντιαμπί βγήκε στην κόντρα, στο… καπάκι, αλλά καθυστέρησε να εκτελέσει τόσο ώστε επέτρεψε στον Μπόατενγκ να του βάλει το τάκλιν και την μπάλα να φτάσει στον Νόιερ. Τελικά, η ομάδα του το πλήρωσε… ακριβά, αφού στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, από λάθος κοντρόλ του Τα και κλέψιμο του Κίμιχ, η μπάλα έφτασε στον Λεβαντόβσκι, που με δυνατό σουτ την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα, για το 1-2!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ