Όλες οι μεγάλες αγάπες κάποτε τελειώνουν, και το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση Ρεάλ και Ράμος. Το τέλος εποχής θα πρέπει να θεωρείτε οριστικό και αναμένουμε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, Τι ακριβώς συμβαίνει με τον αρχηγό της Ρεάλ; Πρόταση από Ρεάλ υπάρχει, αλλά δεν είναι αυτή που τον καλύπτει. Προτάσεις και από άλλες […]

Όλες οι μεγάλες αγάπες κάποτε τελειώνουν, και το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση Ρεάλ και Ράμος. Το τέλος εποχής θα πρέπει να θεωρείτε οριστικό και αναμένουμε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του,

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον αρχηγό της Ρεάλ; Πρόταση από Ρεάλ υπάρχει, αλλά δεν είναι αυτή που τον καλύπτει. Προτάσεις και από άλλες ομαδες υπάρχουν, αλλά η Ρεάλ θα έχει τον πρώτο λόγο. Μέχρι πότε όμως; Ο Φλορεντίνο Πέρεθ του δείχνει πια ανοιχτά την πόρτα της εξόδου, αν δεν πέσει στις απαιτήσεις του. Όλες οι μεγάλες αγάπες κάποτε τελειώνουν!

Σύμφωνα με το El Chiringuito, οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» είναι πεπεισμένοι πως ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός δεν θα ανανεώσει στην ομάδα, καθώς δεν θεωρεί ικανοποιητική την πρόταση που του έχει κάνει η διοίκηση του συλλόγου.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, οι δύο πλευρές θα συζητήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες για τον τρόπο που θα γίνει η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση!

 Από την 1η Ιανουαρίου ο Σέρχιο Ράμος είναι πλέον ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του, χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσει τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σε έξι μήνες ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Μια κατάσταση που δεν θα άφηνε αδιάφορη τη Μάντσεστερ Σίτι και ειδικότερα τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Σύμφωνα με το ESPN, ο μάνατζερ των «πολιτών» είναι θαυμαστής του 34χρονου αμυντικού και θέλει να τον φέρει στην Αγγλία το επόμενο καλοκαίρι, ενώ Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθούν τις εξελίξεις.

O κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ, του οποίου το τωρινό συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2021, έχει ήδη δεχθεί κρούσεις από τις πρωταθλήτριες Γαλλίας και Ιταλίας, ενώ για τη μετακίνηση του στο Τορίνο, αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, μεσολαβεί και ο πρώην συμπαίκτης του στη «βασίλισσα», Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο 33χρονος σταρ αγωνίζεται στη «βασίλισσα» από το 2005. Σύμφωνα με τη Diaro, τόσο η Ρεάλ όσο και ο Ράμος, επιθυμούν να συνεχίσουν στο ίδιο μονοπάτι, ωστόσο η χρονική διάρκεια του συμβολαίου έχει βάλει σε κίνδυνο τη συμφωνία των δύο πλευρών. Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ισπανίας θέλει συμβόλαιο τριετές συμβολαιο, και κοντά στα 20 εκ.

Σε τέτοιο νούμερο δύσκολο να γίνει ανανέωση, όταν μάλιστα ο Φλορεντίνο Πέρεθ ψάχνει χρήματα να κλείσει μέρος της μεγάλης ζημιάς της Ρεάλ, από την κατάσταση με τον κορονοιό.

Ramos will surely end his career in Madrid - Perez | Goal.com

Όλες οι ομάδες δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο μια όπως και λέει και ο λαός “μεγάλα καράβια μεγάλες φουρτούνες”. Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την περσινή περικοπή που είχε γλυτώσει 39 εκ ευρώ προχωράει και σε δεύτερη, αφού τα μαντάτα στο οικονομικό είναι πολύ δυσάρεστα. Συνολικές απώλειες εσόδων ύψους 190 εκ ευρώ. Το ψαλίδι θα φτάσει μέχρι και 15% και στην Ρεάλ περιμένουν να γλυτώσουν περίπου 58 εκ.

Συγκεκριμένα, ο Σέρχιο Ράμος επιμένει σε διετή ανανέωση, αλλά η διοίκησή του έχει κάνει πρόταση για ανανέωση για έναν μόνο χρόνο, με προοπτική ανανέωσης για ένα επιπλέον έτος. Κάτι που βρίσκει κάθετο τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό. Μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, φέρεται να είπε στον πρόεδρο της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, πως «δεν θα δεχθώ την πρόταση που μου κάνατε κι από εδώ και στο εξής είμαι πρόθυμος να ακούσω προσφορές άλλων ομάδων», με τον ισχυρό άνδρα των Μαδριλένων να απαντά «αν έχεις μια καλή προσφορά θα το κατανοήσουμε».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ