Η Αρσεναλ ήταν θλιβερή στην άμυνα. Kαι η Μπρέντφορντ έχοντας φουλ επιθετική διάθεση, την τιμώρησε παίρνοντας την πρώτη της νίκη στην Premier League (2-0). Ονειρεμένο ντεμπούτο στα μεγάλα σαλόνια επί εποχής Premier League καθώς νίκησε πεντακάθαρα την Άρσεναλ και έστειλε στον έβδομο ουρανό της ευτυχίας τους οπαδούς της στις εξέδρες. Από ένα γκολ σε κάθε […]

Η Αρσεναλ ήταν θλιβερή στην άμυνα. Kαι η Μπρέντφορντ έχοντας φουλ επιθετική διάθεση, την τιμώρησε παίρνοντας την πρώτη της νίκη στην Premier League (2-0).

Ονειρεμένο ντεμπούτο στα μεγάλα σαλόνια επί εποχής Premier League καθώς νίκησε πεντακάθαρα την Άρσεναλ και έστειλε στον έβδομο ουρανό της ευτυχίας τους οπαδούς της στις εξέδρες.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τις “μέλισσες”. Που άνοιξαν το σκορ με τον Κάνιος. Παγώνοντας τους “κανονιέρηδες”. Στην επανάληψη, και ενώ οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για το 1-1, το 2-0 ήρθε με τον  Νόργκαρντ. Κλειδώνοντας την Ιστορική νίκη.

Αξιοσημείωτο σκηνικό το ζεστό χειροκρότημα των αντιπάλων στον “μοιραίο” του Euro, για την Αγγλία, Σακά!

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Ράγια, Άγερ (71′ Μπεκ), Γιάνσον, Πίνοκ, Κάνιος, Νόργκαρντ, Γιάνελτ, Χένρι, Ονιέκα (80′ Μπίντστρουπ), Εμπουέμο (86′ Φορς), Τόνι

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Τσέιμπερς (81′ Ταβάρες), Γουάιτ, Μάριμ, Τίερνι, Λοκόνγκα, Τζάκα, Πεπέ, Σμιθ-Ρόου, Μαρτινέλι (71′ Νέλσον), Μπαλογκούν (59′ Σακά)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ