Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν συνηθίζει να κάνει αποθεωτικά σχόλια για άλλους, αλλά για τον μεγάλο Ζλάταν έκανε αποθεωτικές δηλώσεις για τα μοναδικά του επιτεύγματα στον δρόμο προς τα 40.  Είναι επίσης γνωστός, ότι ο Ζλάταν και ο Ζοσέ διατηρούν πολύ καλές φιλικές αλλά και οικογενειακές σχέσεις και έχουν πολύ συχνή επικοινωνία. Τελευταία φορά που συνεργάστηκαν […]

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν συνηθίζει να κάνει αποθεωτικά σχόλια για άλλους, αλλά για τον μεγάλο Ζλάταν έκανε αποθεωτικές δηλώσεις για τα μοναδικά του επιτεύγματα στον δρόμο προς τα 40. 

Είναι επίσης γνωστός, ότι ο Ζλάταν και ο Ζοσέ διατηρούν πολύ καλές φιλικές αλλά και οικογενειακές σχέσεις και έχουν πολύ συχνή επικοινωνία. Τελευταία φορά που συνεργάστηκαν μαζί ήταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Ζλάταν προσερχόταν από ένα μεγάλο τραυματισμό και δεν μπόρεσε να δείξει αυτά που μπορεί να κάνει. Το αντίθετο από ότι μερικά χρόνια αργότερα, όπως με την Μίλαν την φετινή χρονιά στα 39. 

Δεν είναι ένας συνηθισμένος σούπερ σταρ σαν όλους τους άλλους που έχουν περάσει από το ποδόσφαιρο. Ανήκει σε δική του ξεχωριστή κατηγορία. Είναι 39 και παραμένει ON FIRE! Το έχουν καταλάβει όλοι στην Ιταλία. Πρώτος σκόρερ στο καμπιονάτο με εννέα γκολ σε έξι αγώνες. Ναι Ζλάταν, τελικά δεν σε βλέπουν ούτε και στα 39 σου χρόνια!

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για τις τρομερές επιδόσεις του Σουηδού Βασιλιά:

«Ένας ποδοσφαιριστής στην ηλικία των 40 ετών ασφαλώς και δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με κάποιον που είναι στα 30 ή στα 20… Εκτός κι αν είναι ο Ζλάταν» 

Ο Μουρίνιο που ως προπονητής της Τότεναμ τα πάει μια χαρά και είναι ένας άλλος άνθρωπος. Χαμογελαστός, ήρεμος, γεμάτος από τη γνωστή του αυτοπεποίθηση. Καιρό είχαμε να τον δούμε έτσι. Ο Ζοζέ βρήκε το χαμόγελό του και κυρίως βρήκε τις σταθερές του. 

Ο Πορτογάλος δήλωσε πως πλέον είναι ο Experienced One, ο έμπειρος, που τα έχει δει όλα και ξέρει τι να κάνει. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Uncategorized

“gerçek Parayla En Iyi Slot Makineleri Empieza Spor Bahisler