Ο επιθετικός της Μίλαν Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, χωρίς ποδόσφαιρο δεν μπορεί, και η Μίλαν είναι η ομάδα που αγαπάει να παίζει την μπάλα  όπως μόνο αυτός γνωρίζει. Σήμερα έγινε πεντακοσάρης, με το γκολ  που πέτυχε εναντίον της Κροτόνε. Ο Σουηδός άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό για τους «ροσονέρι», με τους οποίους έχει σκοράρει 82 φορές. […]

Ο επιθετικός της Μίλαν Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, χωρίς ποδόσφαιρο δεν μπορεί, και η Μίλαν είναι η ομάδα που αγαπάει να παίζει την μπάλα  όπως μόνο αυτός γνωρίζει. Σήμερα έγινε πεντακοσάρης, με το γκολ  που πέτυχε εναντίον της Κροτόνε.

Ο Σουηδός άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό για τους «ροσονέρι», με τους οποίους έχει σκοράρει 82 φορές. Τα περισσότερα γκολ τα έχει με την Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία είχε βρει δίχτυα σε 156 περιπτώσεις.

https://twitter.com/J5Vsci/status/1358423916134477825

Για να φτάσει σε αυτό το νούμερο ο «Ίμπρα», χρειάστηκε 825 ματς

Η Μίλαν του Ζλάταν σαρώνει. Ο Βασιλιάς να είναι καλά που την έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί στην κατάκτηση του τίτλου..‘Ο Ζλάταν όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται και καλύτερος. Και στα 39 είναι ΑΠΑΙΧΤΟΣ.

Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι κάτι παραπάνω από παίκτης, είναι γνήσιος ηγέτης, ένα θρυλικό σύμβολο και ο τρόπος να είναι ξεχωριστός ταιριάζει μόνο σε αυτόν και δεν μπορεί να τον αντιγράψουν. Η ιστορία αυτού του σύγχρονου θρύλου που καθαγιάστηκε στην Ιταλία δεν θα μπορούσε παρά να ήταν μια σπουδαία ιστορία για το σινεμά.

 Οι αριθμοί τον αφήνουν παγερά αδιάφορο, γιατί εκείνος ξέρει ποιος είναι, τι έχει πετύχει στην τεράστια καριέρα του και δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Γι’ αυτό, αδιαφορεί πλήρως όσους (τολμούν να) τον αμφισβητούν, επειδή ποτέ δεν έπαιξε καν σε τελικό Champions League, παρ’ ότι την ίδια ώρα έχει κατακτήσει πρωταθλήματα (και μάλιστα πολλά) σε όλες σχεδόν τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι αυτό ακριβώς. Ο Ζλάταν, ο Ίμπρα, ο «Ιμπρακαντάμπρα», το απόλυτο ποδοσφαιρικό είδωλο, ο παίκτης που ξεχωρίζει για την διαφορετικότητά του, το τεράστιο ταλέντο του, τα απίθανα γκολ του και τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ