Δεν τον πάνε και δεν τους πάει και το δείχνει ο Βίλας Μπόας για τους δημοσιογράφους αλλά και τους οπαδούς της Μαρσέιγ. Μετά την νίκη εκτός επί του Στρασβούργου τους έστειλε μήνυμα, και ουσιαστικά επιβεβαιώνει την “άριστη” σχέση μεταξύ τους! Η αρνητική παρουσία της Μαρσέιγ στους ομίλους του Champions League και οι αδιάφορες εμφανίσεις της στη Ligue 1, παρά το γεγονός ότι οι […]

Δεν τον πάνε και δεν τους πάει και το δείχνει ο Βίλας Μπόας για τους δημοσιογράφους αλλά και τους οπαδούς της Μαρσέιγ. Μετά την νίκη εκτός επί του Στρασβούργου τους έστειλε μήνυμα, και ουσιαστικά επιβεβαιώνει την “άριστη” σχέση μεταξύ τους!

Η αρνητική παρουσία της Μαρσέιγ στους ομίλους του Champions League και οι αδιάφορες εμφανίσεις της στη Ligue 1, παρά το γεγονός ότι οι Μασσαλοί έχουν πραγματοποιήσει το τρίτο καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα την τελευταία δεκαετία, έχει προκαλέσει κύμα δριμείας κριτική τόσο για τον Αντρέ Βίλας-Μπόας, όσο και για την ομάδα.

Βρήκε την ευκαιρία του ο Πορτογάλος τεχνικός μετά τη νίκη της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League κόντρα στην Στρασμπούρ με 0-1 και ξέσπασε εναντίον των δημοσιογράφων, αλλά έστειλε και μήνυμα στους οπαδούς,  απαντώντας με καυστικό τρόπο για την έντονη κριτική στο πρόσωπό του:

«Να κάνετε σωστές αναλύσεις. Εάν κοιτάξετε τις άλλες ομάδες, θα δείτε κάποια πράγματα.

Νομίζετε ότι είναι εύκολο να νικήσεις τη Στρασμπούρ εκτός έδρας. Οι εξαιρετικοί παίκτες κάνουν τη διαφορά σε κάθε ομάδα, έτσι είναι πάντα. Είναι μια νίκη σε σε μια δύσκολη έδρα και μάς φέρνει ψηλά στη βαθμολογία. Ξέρω ότι αηδιάζετε, αλλά έτσι είναι η ζωή».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ