Αναμφισβήτητα η Γιουβέντους διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές με τεράστια ποιότητα, όμως ο Αρτούρ έχει καταφέρει να διακριθεί. Το μεγάλο αστέρι της Γιουβέντους, αναμφίβολα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι ένα «οπλοπολυβόλο», δεν έχει σταματήσει να σκοράρει τις αντίπαλες εστίες. Χάρη στα γκολ του αυτά, αλλά και στη γενικότερη παρουσία του, έχει δώσει αρκετές […]

Αναμφισβήτητα η Γιουβέντους διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές με τεράστια ποιότητα, όμως ο Αρτούρ έχει καταφέρει να διακριθεί.

Το μεγάλο αστέρι της Γιουβέντους, αναμφίβολα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι ένα «οπλοπολυβόλο», δεν έχει σταματήσει να σκοράρει τις αντίπαλες εστίες.

Χάρη στα γκολ του αυτά, αλλά και στη γενικότερη παρουσία του, έχει δώσει αρκετές φορές τη γεύση της χαράς στη «μεγάλη κυρία». Όπως και νίκες και κούπες…

Όμως, δε γίνεται να είναι παντού ο κορυφαίος, καθώς ο Αρτούρ Μέλο έχει ξεχωρίσει σε αρκετές στατιστικές!

Να θυμίσουμε πως η «Μεγάλη Κυρία» είχε δαπανήσει 12 εκατ. ευρώ και τον Πιάνιτς, ως έμψυχο δυναμικό, για να τον αποκτήσει από την Μπαρτσελόνα.

Ο Βόσνιος κοστολογήθηκε με 60 εκατ. ευρώ, άρα η μεταγραφή έφτασε τα 72 (!) εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον Ιταλικό Τύπο και συγκεκριμένα την «Gazzetta dello Sport», σε όσες αναμετρήσεις έχει αγωνιστεί ως βασικός, ο Βραζιλιάνος μέσος, η Γιουβέντους δεν έχει χάσει σε καμία!

Αυτό και μόνο του αποτελεί αξιοθαύμαστο στοιχείο.

Να τονιστεί και κάτι άλλο. Ο ίδιος ο παίκτης δεν ήθελε να συνεχίσει στην Ιταλία και την Γιουβέντους, αλλά να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα.

Όμως, παρά την μετακίνησή του, σε σύντομο χρονικό διάστημα προσαρμόστηκε και έδειξε δείγμα του ταλέντου και της κλάσης του.

https://youtu.be/nKRkYbmM-a4

Απαντά το «αιώνιο» ερώτημα: Μέσι VS Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Αρτούρ Μέλο είχε την… τύχη θα λέγαμε, να έχει συμπαίκτες στην καριέρα του, τους δύο κορυφαίους της εποχής. Τον Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετέπειτα, στην Γιουβέντους.

Σίγουρα είναι ξεχωριστό συναίσθημα και κερδίζεις πολλά, με το να μοιράζεσαι τα ίδια αποδυτήρια, αλλά και χορτάρι, με τέτοιους παίκτες. Μιλάμε για δύο σούπερ σταρ παγκόσμιας εμβέλειας.

Όμως, ο Αρτούρ Μέλο έχει επιλέξει με ποιον τα πηγαίνει καλύτερα. Κι αυτός είναι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο λόγος είναι πως ο παίκτης της Γιουβέντους είναι πιο ανοικτός άνθρωπος. Όμως, σχετικά με την κλάση και την ποιότητα και οι δύο παίκτες είναι κορυφαίοι.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ