Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Τόνι Κρος που είναι μια από τις πολύ μεγάλες προσωπικότητες του σύγχρονου ποδοσφαίρου μέσα και έξω από τα γήπεδα. Αποτελεί έναν μέσο παγκόσμιας κλάσης, με πλούσιο παλμαρέ σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο. Με την εθνική Γερμανίας μετράει 96 συμμετοχές με 17 γκολ και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο. Με τις φανέλες των […]

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Τόνι Κρος που είναι μια από τις πολύ μεγάλες προσωπικότητες του σύγχρονου ποδοσφαίρου μέσα και έξω από τα γήπεδα. Αποτελεί έναν μέσο παγκόσμιας κλάσης, με πλούσιο παλμαρέ σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο. Με την εθνική Γερμανίας μετράει 96 συμμετοχές με 17 γκολ και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο. Με τις φανέλες των Λεβερκούζεν, Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης πολλές διακρίσεις. Μόνο με τις «μερένχες» έχει κατακτήσει 3 Champions League, 2 πρωταθλήματα, έχοντας συνολικά 13 τρόπαια στη θητεία του στην Ισπανία.

Πολλοί που γνωρίζουν τον Κρος σαν προσωπικότητα θα έλεγαν ότι μόλις κρεμάσει τα παπούτσια του, θα συνέχιζε ως προπονητής, αλλά μην τον παίξουν στο στοίχημα γιατί θα χάσουν τα χρήματα τους. Ο Γερμανός διεθνής έδωσε πρόσφατα συνέντευξη και μια από τις βασικές ερωτήσεις που του έγιναν ήταν ποια είναι τα σχέδια του όταν αποσυρθεί.

«Μπορώ να με φανταστώ στο πλάι ενός καλού σχολιαστή για να σχολιάζω πράγματα. Αυτό είναι κάτι αλλιώτικο απ’ ό,τι κάνει ένας ειδικός που λέει ποιος ήταν καλός και ποιος όχι μετά το ματς»

«Γιατί δεν θέλω να γίνω προπονητής; Δεν θέλω το άγχος των ταξιδιών και να περάσω τη μισή ζωή μου σε ξενοδοχεία και μακριά από την οικογένειά μου, δεν το θέλω άλλο αυτό»

Real Madrid look to offer Toni Kroos a bumper new deal - AS.com

Πόσο τιμητικό μπορεί να είναι αυτό όταν λέγεται από τον μεγάλο Ζιντάν. 

Είπε ο μεγάλος Ζιζού: Όταν θα αποσυρθώ θα λέω ότι προπόνησα τον Κρός! (Για να είμαστε απολύτως δίκαιοι στην ίδια φράση του συμπεριέλαβε και τους Ρονάλντο, Μόντριτς και Ράμος.

Ο Zinedine Zidane περιέγραψε τον Toni Kroos ως «θεαματικό» παίκτη, και θα έχει να το λέει οτι τον προπόνησε, όταν αποσυρθεί. Ο Kroos εντάχθηκε στη Μαδρίτη από τη Μπάγερν του Μονάχου το 2014 και συνέχισε να βοηθά τους Los Blancos με δύο τίτλους της LaLiga και τρεις τίτλους στο Champions League.

2014 FIFA World Cup™ - News - Kroos finishes up top of Castrol standings - FIFA.com

«Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις να προπονείται κάθε μέρα. Πόσο επαγγελματίας είναι». Η κύρια ικανότητα του Kroos, σύμφωνα με τον Zidane, είναι η υπομονή και η ψυχραιμία του, και ένας παίκτης που ηγείται με το παράδειγμα. «Είναι τόσο καλός που μπορούσε να παίξει ως« έξι »ή ακόμη και ως« 10 »», πρόσθεσε ο Ζιντάν.

“Τον βάζεις και προσαρμόζεται. Η κύρια αρετή του είναι η ηρεμία του, είναι ήρεμος. «Δεν είναι νευρικός και λατρεύει να πυροβολεί από μακριά, όπως και να κάνει ένα κλέψιμο. Η ευκολία με την οποία παίζει με τα δύο πόδια είναι συναρπαστικό για μένα. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε ότι είναι ένας φυσικός αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής. “Ο Τόνι είναι ένας πολύ ήσυχος και επιφυλακτικός άνθρωπος. Αλλά όταν μιλάει, με οποιονδήποτε: προπονητή, προπονητές, συμπαίκτες. Δεν σταματά. Έχω δει πολλές συζητήσεις στις οποίες η συμμετοχή του είναι καταλυτική.”

https://www.youtube.com/watch?v=2JJc62-zzu0

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ