Εντός γηπέδων έχει αποδείξει την αξία του πολλάκις. Με την Ρεάλ κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις και δίκαια θεωρείται ένας από τους πιο καυτούς τερματοφύλακες παγκοσμίως και ο καλύτερος στην Ισπανική La Liga. Αλλά και εκτός γηπέδων υπόκλιση στον Κουρτουά. Η νέα του σύντροφος είναι… κόλαση! Και ειδικά όταν μεγάλος Ζιζού λέει για σένα τα καλύτερα έχει […]

Εντός γηπέδων έχει αποδείξει την αξία του πολλάκις. Με την Ρεάλ κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις και δίκαια θεωρείται ένας από τους πιο καυτούς τερματοφύλακες παγκοσμίως και ο καλύτερος στην Ισπανική La Liga. Αλλά και εκτός γηπέδων υπόκλιση στον Κουρτουά. Η νέα του σύντροφος είναι… κόλαση!

Και ειδικά όταν μεγάλος Ζιζού λέει για σένα τα καλύτερα έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

«Για μένα ναι. Είναι ο τερματοφύλακας της ομάδας μου και τον εμπιστεύομαι. Είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο και το έχει αποδείξει. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της «βασίλισσας».

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα ο Κουρτουά έχει αγωνιστεί σε 16 αγώνες. Έχει δεχθεί συνολικά εννέα γκολ, ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε εννέα παιχνίδια. Θυμίζοντας έτσι τον παλιό καλό του εαυτό.

Αλλά και εκτός γηπέδων είναι κορυφαίος

Νέο (εντυπωσιακό) αμόρε για τον Τιμπό Κουρτουά. Πρόκειται για την εντυπωσιακή τηλεπερσόνα Μάικα, η οποία έγινε γνωστή λόγω της συμμετοχής σε δημοφιλές ριάλιτι. 

Όπως μεταδόθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Κουρτουά και η νεαρή ξανθιά γυναίκα είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό και, μάλιστα, η Μάικα απάτησε τον προηγούμενο σύντροφό της για χάρη του τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης! 

The model loves to bombard her fans with sexy snaps

The Spanish reality TV star has been linked to Thibaut Courtois

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ