Ο Βέλγος επιθετικός ισοφάρισε το ρεκόρ των 34 γκολ που είχε και ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο στην παρθενική του σεζόν με τη φανέλα της Ίντερ, αλλά συνεχίζει να ματώνει τα δίχτυα και στο χθεσινό ματς ο Ρομελού Λουκάκου έφτασε σ’ ένα μεγάλο ρεκόρ. Η αρμάδα του Αντόνιο Κόντε έμεινε αήττητη για 11ο σερί παιχνίδι, κάνοντας την […]

Ο Βέλγος επιθετικός ισοφάρισε το ρεκόρ των 34 γκολ που είχε και ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο στην παρθενική του σεζόν με τη φανέλα της Ίντερ, αλλά συνεχίζει να ματώνει τα δίχτυα και στο χθεσινό ματς ο Ρομελού Λουκάκου έφτασε σ’ ένα μεγάλο ρεκόρ.

Η αρμάδα του Αντόνιο Κόντε έμεινε αήττητη για 11ο σερί παιχνίδι, κάνοντας την 8η σερί νίκη της, οι Nerazzurri, τα βρήκαν δύσκολα στο πρώτο μέρος κόντρα στην Κροτόνε, όμως στην επανάληψη έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους και  διέλυσαν 6-2 την Κροτόνε στο Meazza.

Κόντε εν εξάλλω καταστάσει με Βιδάλ: «Παίξε και άντε γ@@@σου!»

Στο χθεσινό ματς ο Ρομελού Λουκάκου έφτασε σ’ ένα μεγάλο ρεκόρ. Ο Βέλγος σταρ σκόραρε στο 64ο λεπτό και έφτασε τα 50 γκολ με τη φανέλα των «νερατζούρι» σε 70 αναμετρήσεις. Κατάφερε έτσι να ξεπεράσει το θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ρονάλντο, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος είχε φτάσει τα 50 τέρματα με την Ιντερ σε 77 παιχνίδια.

Στον Ρομέλου Λουκάκου είχε δοθεί και το βραβείο για τον Παίκτη της Σεζόν 2019-20 στο Europa League, για τις καταπληκτικές εμφανίσεις του με την Ίντερ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ