Ό έρωτας και το χρήμα λένε, δεν κρύβονται. Και τόσο χρήμα που έχει ο Ρομαν ο Αμπράμοβιτς, το αφεντικό της Τσέλσι που να να το κρύψει. Και αν βιάστηκαν κάποιοι μεταξύ αυτών και εμείς να πουν ότι το επόμενο καλοκαίρι θα τινάξει ξανά την μπάνκα στον αέρα για τις επόμενές μεταγραφές των Μπλου, τι να […]

Ό έρωτας και το χρήμα λένε, δεν κρύβονται. Και τόσο χρήμα που έχει ο Ρομαν ο Αμπράμοβιτς, το αφεντικό της Τσέλσι που να να το κρύψει. Και αν βιάστηκαν κάποιοι μεταξύ αυτών και εμείς να πουν ότι το επόμενο καλοκαίρι θα τινάξει ξανά την μπάνκα στον αέρα για τις επόμενές μεταγραφές των Μπλου, τι να πούμε για την πεντακοσαρού (500εκ ή αν θέλετε 500.000.000 ευρώπουλα) που έσκασε για το νέο προσωπικό του γιοτ. 

Πάντοτε οι μεγάλοι σύλλογοι θα αναζητούν τον τρόπο να γίνουν ακόμη μεγαλύτεροι. Η Τσέλσι το επόμενο καλοκαίρι δεν θέλει να μείνει στα… χαμηλά. Αντιθέτως όπως μαρτυρούν τα ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου οι «Μπλε» ονειρεύονται ακόμη ένα θερμό καλοκαίρι. Μεγάλος στόχος των Λονδρέζων η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού παγκόσμιας κλάσης.H Τσέλσι χτυπάει Χάαλαντ και όχι μόνο.

Οι «Μπλε» παρουσιάζονται αποφασισμένοι να χτίσουν την ομάδα του μέλλοντος. Να δημιουργήσουν το σύνολο που υπό την καθοδήγηση του Φρανκ Λάμπαρντ θα γράψει ιστορία σε Αγγλία και Ευρώπη. Ο ιδιοκτήτης των Λονδρέζων, Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν έχει καμία διάθεση να βγάλει το χέρι από την τσέπη.

Τι και αν έχουν περάσει μόλις λίγοι μήνες από την «τρελή» μεταγραφική περίοδο της Τσέλσι, όπου οι «μπλε» δαπάνησαν 250 εκατομμύρια ευρώ. Οι Λονδρέζοι ετοιμάζονται να επιστρέψουν με ακόμη μεγαλύτερη ορμή στη φετινή μεταγραφική περίοδο!

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θέλει να κάνει τα πάντα ώστε να δει την Τσέλσι ξανά στην κορυφή της Αγγλίας και της Ευρώπης και ετοιμάζεται να κάνει «δώρο» 300 εκατομμυρίων ευρώ στον Τόμας Τούχελ. Μάλιστα, το ίδιο αναφέρει και το ιταλικό TutoMercato.

Lloyd Werft's Latest Yacht Solaris - Yacht Harbour

Αλλά αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έδωσε για το νέο σούπερ γιοτ που απέκτησε και θα κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Μόνο 500 εκ. Όσα οι μεταγραφές της Τσέλσι για τις μεταγραφές της περσινής και της επομένης σεζόν.

Ένα εκπληκτικό yacht 140 μέτρων με 8 διαζώματα, 48 καμπίνες, πλήρωμα 60 ατόμων, δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, ελικοδρόμιο, πισίνα, beach club, τζακούζι και σπα, που μπορεί να φιλοξενήσει με όλες τις ανέσεις μέχρι και 36 ανθρώπους.

“Αυτό θα είναι το yacht της χρονιάς, μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή του. Οι λεπτομέρειες φυλάσσονται ως επτασφράγιστο μυστικό, αλλά θα είναι μια εκπληκτική προσθήκη για τον ιδιοκτήτη. Για να πάρετε μια ιδέα για το μέγεθος του Solaris, το πλαίσιο στο οποίο κατασκευάζεται είναι μεγαλύτερο από το παλάτι του Μπάκινγχαμ. Επομένως μπορείτε να φανταστείτε τις διαστάσεις του”, αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον του Αμπράμοβιτς.

Welcome to Roman Abramovich's super yacht - where Chelsea owner spends his  holidays - Daily Star

Το super yacht κατασκευάζεται στα ναυπηγεία της Lloyd Werft στο Bremerhaven της Γερμανίας και αναμένεται να παραδοθεί στον Ρώσο μεγιστάνα κάπου στα τέλη της άνοιξης. Για την ώρα ο Αμπράμοβιτς δεν θα έχει την ευκαιρία να το ευχαριστηθεί όσο θα ήθελε, καθώς δεν μπορεί να πλεύσει όπου επιθυμεί εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την βίζα του και την Μεγάλη Βρετανία. Αλλά μάλλον θα το… αντέξει.

To Solaris είναι το 8ο yacht ιδιοκτησίας Αμπράμοβιτς, ενώ ένα ακόμη -το Olympia αξίας 30 εκατ. ευρώ- είχε δωρίσει στον Βλάντιμιρ Πούτιν το 2002, όταν ο τελευταίος εξελέγη πρόεδρος της Ρωσίας.

Το νέο super yacht του Αμπράμοβιτς είναι όσο το παλάτι του Μπάκιγχαμ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ