Ο Πολ Πογκμπα έκανε δηλώσεις για το μεγάλο ντέρμπι με την Λίβερπουλ, αλλά κάτι από όσα ανέφερε δεν χτύπησαν καλά στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ. Ακόμα και να είναι αλήθεια δεν το λες παραμονές ντέρμπι ρε Πολ.  Συγκεκριμένα είπε: «Βελτιωθήκαμε πολύ, συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε, εντούτοις έχουμε ακόμα μία πολύ νεαρή ομάδα. Προφανώς, δεν μπορούμε να πούμε τώρα […]

Ο Πολ Πογκμπα έκανε δηλώσεις για το μεγάλο ντέρμπι με την Λίβερπουλ, αλλά κάτι από όσα ανέφερε δεν χτύπησαν καλά στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ. Ακόμα και να είναι αλήθεια δεν το λες παραμονές ντέρμπι ρε Πολ. 

Συγκεκριμένα είπε: «Βελτιωθήκαμε πολύ, συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε, εντούτοις έχουμε ακόμα μία πολύ νεαρή ομάδα. Προφανώς, δεν μπορούμε να πούμε τώρα ότι βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο με αυτούς (Liverpool), διότι κατέκτησαν την Premier League και συνεχίζουν να κερδίζουν».
«Αν θέλεις να είσαι ο καλύτερος, πρέπει να κερδίσεις τον καλύτερο. Θέλουμε να κερδίσουμε τους νικητές της Premier League. Γνωρίζουμε πόσο καλά παίζουν τα τελευταία χρόνια, ξέρουμε την ποιότητά τους και το πώς παίζουν. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».
«Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι και θα πρέπει απλά να στοχεύσουμε και να προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κορυφή. Νομίζω πως μπορούμε να κερδίσουμε τον τίτλο αν διατηρήσουμε την προσοχή μας, αλλά υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορούν. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, και είμαστε ακόμα πολύ μακριά».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ