O μετρ των “μπάζερ μπίτερ” στις μεταγραφές. Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν κινείται στην τύχη. Κάθε του κίνηση είναι υπολογισμένη. Το έχει αποδείξει άλλωστε στις κινήσεις του στην Ρεάλ Μαδρίτης από τότε που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας. Έτσι φαίνεται να κάνει και φέτος. Οι “Μερένχες” με εξαίρεση τον Αλάμπα δεν […]

O μετρ των “μπάζερ μπίτερ” στις μεταγραφές. Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν κινείται στην τύχη. Κάθε του κίνηση είναι υπολογισμένη. Το έχει αποδείξει άλλωστε στις κινήσεις του στην Ρεάλ Μαδρίτης από τότε που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας.

Έτσι φαίνεται να κάνει και φέτος. Οι “Μερένχες” με εξαίρεση τον Αλάμπα δεν έχουν σημειώσει κάποια εντυπωσιακή μεταραφή το φετινό καλοκαίρι. Θέλετε λίγο η κρίση; Λίγο τα οικονομικά προβλήματα των ισπανικών συλλόγων; Λίγο τα τηλεοπτικά και ο Κορωνοϊός;

Οι δουλειές πάνε τελείως χάλια. Για να το πούμε και λαϊκά.

Το έχει τονίσει και ο ίδιος ο Πέρεθ άλλωστε. Σε συνεντεύξεις του κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Όχι μόνο για την Ρεαλ, αλλά και για όλες τις ευρωπαϊκές υπερδυνάμεις.

Αυτή ήταν άλλωστε και η βασική αιτία που σκέφτηκε μαζί με τα άλλα μεγάλα “κεφάλια” την δημιουργία της European Super League.

Από τότε λοιπόν που “στράβωσαν ” όλα αυτά τα σχέδια ο Πέρεθ τηρεί σιγή ασυρμάτου.

Έχει δηλώσει μάλιστα πως μεγάλα ΜΠΑΜ φέτος η Ρεάλ δεν πρόκειται να κάνει.

Αλήθεια ή ψέματα;
Στρατιγική ή πραγματικότητα;

Κάποιοι θεωρούν πως όλα είναι ένα μεγαλοφυές σχέδιο.  Την ώρα που η Ρεάλ μπλοφάρει, οι ίδιοι οι πιθανοί της στόχοι πιέζουν τις ομάδες τους να ρίξουν το κασέ τους.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο Κιλιάν Εμπαπέ παρουσιάζεται “χαλασμένος” για την εξέλιξη των συζητήσεων. Καθώς το συμβόλαιο του με την Παρί τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι.

Τα πράγματα, δε, δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο στο Παρίσι για τον ίδιο, καθώς η άφιξη του Λιονέλ Μέσι ασκεί πίεση στην θέση του και στον ρόλο του “αστέρα” που κατέχει στην 11άδα.

Παράλληλα όμως πιέσεις ασκούνται και στην ίδια την διοίκηση, καθώς τα “έξοδα” πλέον είναι πολλά…

Και ποιος θα “μας” απαλλάξει από το συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ, αν δούμε πως δεν τα “καταφέρνουμε”;

Μα φυσικά η μεγαλοφυία που ακούει στο όνομα Φλορεντίνο Πέρεθ.

Κάποιοι διαβάζουν ήδη τα σημάδια και θέλουν τον παίκτη να έρχεται στο 90′ των μεταγραφών. Όπως άλλωστε αρέσει στον ίδιο τον Πέρεθ να κλείνει τις δουλειές του.

Όπως αν θυμάστε εκανε και με τους Λούκα Μόντριτς, Σέρχιο Ράμος και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το δόλωμα είναι εκεί. Ο χρόνος κυλάει υπέρ του. Για να δούμε αν θα τσιμπήσουν…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ